Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Pure Bohemia, s.r.o. - Meziboří

Pracovní pozice LÉKAŘI

Místo výkonu práce Okružní 243
43513 Meziboří
Okres: Most
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 70 000 do 70 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 03. 01. 2023
Co říká Pure Bohemia, s.r.o. o pozici LÉKAŘI Pracovní poměr na dobu určitou 1 rok (následně lze domluvit PP na dobu neurčitou). Soukromé rehabilitační sanatorium společnosti Pure Bohemia, s.r.o. v Meziboří u Litvínova, přijme Lékaře/Lékařku se zaměřením na prevenci, léčbu a rehabilitaci nemocí pohybového ústrojí. Požadujeme - Ukončené VŠ vzdělání LF, s atestací v oboru rehabilitační a fyzikální medicína - Způsobilost k výkonu zdravotnického povolání v souladu se zákonem č.95/2004 Sb. - Zodpovědnost, pracovitost a příjemné vystupování Pracovní náplň - Péče o tuzemské i zahraniční klienty sanatoria - Týdenní úvazek 40 hodin Nabízíme - Možnost podílet se na rozvoji nového, nezdravotnického zařízení - Zaměstnanecké benefity - 5 týdnů dovolené, příspěvek na stravování - Mzda 70 000,- Kč, v budoucnu možnost provizí z komerční péče Zaměstnanecké výhody: - Stravenky - Dovolená 5 týdnů - Pracovní poměr s možností prodloužení na dobu neurčitou HLÁSIT SE: Boudová Petra, tel.: 777 456 401 volat v pracovní dny od 8:00 do 15:00 hod., e-mail: petra.boudova@purebohemia.cz - zaslat životopis
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Pure Bohemia, s.r.o.
Okružní 243
43513 Meziboří
Kontaktní osoba Petra Boudová

Místo výkonu práce na mapě

Okružní 243, 43513 Meziboří

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1771 uživatelů