Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Brose CZ spol. s r.o. - Kopřivnice

Pracovní pozice Montážní dělník

Místo výkonu práce Průmyslový park 302
Vlčovice
74221 Kopřivnice
Okres: Nový Jičín
Požadovaný stupeň vzdělání Základní + praktická škola
Mzda Od 21 726 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 6
Doba trvání / zahájení práce Od 04. 01. 2023
Co říká Brose CZ spol. s r.o. o pozici z: 15.10.2020, a: 03.01.2023 - místo vhodné i pro zaměstnaneckou kartu, zájem o občany z jiného státu EU Osobní kontakt každou středu v 09:00 hod. v náborovém centru ul. Štefánikova 244, 742 21 Kopřivnice, 3 patro (Dům podnikatelů) Každý pátek od 9.00 hod, 1.máje 2636, v Rožnově pod Radhoštěm Místo výkonu práce: Průmyslový park 302, Kopřivnice / 1.máje 2636, Rožnov pod Radhoštěm Hrubá měsíční mzda: 20626 Kč + 1100 Kč/měsíční variabilní bonus. Vaše úkoly: Montáž dle pracovních postupů, kontrola hotových výrobků Balení hotových výrobků a podskupin dle platného balícího předpisu Hlášení všech neshod, které znemožňují montáž , popř.funkci hotového výrobku Váš profil: Schopnost pracovat v týmu, vědomí spolehlivosti a serioznosti ve vztahu k zákazníkovi, flexibilita, snaha učit se novým postupům. Práce v moderním pracovním prostředí, možnost profesního růstu, vstupní zaškolení dotované stravování ve vlastních prostorech, 5 týdnů dovolené, širokou škálu zaměstnaneckých benefitů (např. příspěvek na penzijní připojištění, podpora volnočasových a sportovních aktivit…)
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Třísměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Brose CZ spol. s r.o.
Průmyslový park 302
Vlčovice
74221 Kopřivnice
Kontaktní osoba Michaela Tomečková

Místo výkonu práce na mapě

Průmyslový park 302, 74221 Kopřivnice - Vlčovice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1738 uživatelů