Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Autoneum CZ s.r.o. - Bor

Pracovní pozice Skladník/ce

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Jiné výhody (příspěvek na aktivní využití pracovní doby )
Zvláštní prémie
Místo výkonu práce 24
Nová Hospoda
34802 Bor
Okres: Tachov
Co od Vás Autoneum CZ s.r.o. požaduje Dovednosti: Řidičský průkaz - řízení motorových vozíků (VZV)
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 18 008 do 24 623 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 03. 01. 2023
Co říká Autoneum CZ s.r.o. o pozici Místo výkonu práce: Nová Hospoda 24, 348 02 Bor kontakt po tel. nebo e mailem osobní kontakt PO-PÁ 10.00-14.00 hod., mzda 18008,-Kč až 24623,- Kč -včetně příplatků a prémií - nakládání a vykládání příchozích/odchozích kamionů - provádí vstupní kontrolu dodávky (logistická kontrola) a blokuje materiál - přípava zboží na odvoz kamionem - bere a dává zboží na správné místo, plně respektuje standardní pracovní dokumenty, návody a základní zásady bezpečnosti FIFO, kvalitu - zajištění dodávek surovin z produkce linky - provádí kontroly zásob - balí a připravuje různé druhy balíků podle specifikace - dodržuje pravidla 5 S a udržuje sklad v bezpečném a čistém stavu - optimalizace interních a externích materiálových toků (KAIZEN - nové nápady) - zavádění LEAN principů - klade důraz na přesnost, včasné nakládání/vykládání, vnitřní stability procesu, výkonnosti dodavatelů, atd. - spolupracuje s ostatními odd. - výroba, kvalita, údržba Požadavky: - min. střední vzdělání s výučním listem - praxe min. 1 rok v oblasti logistiky či skladu - dobrá znalost logistických procesů a LEAN principů - průkaz na VZV (5 m) - vhodnější spíše pro muže - fyzicky náročná práce, manipulace s koberci Zaměstnanecké výhody: stravenky v hodnotě 85,- Kč, příspěvek na aktivní využití pracovní doby, roční odměna ve výši 20.000,- Kč, po 1 odpracovaném roce příspěvek na penzijní připojištění, 25 dní dovolené.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Třísměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Autoneum CZ s.r.o.
24
Nová Hospoda
34802 Bor
Kontaktní osoba Kateřina Zelenková

Místo výkonu práce na mapě

Nová Hospoda 24, 34802 Bor - Nová Hospoda

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1887 uživatelů