Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Krajské ředitelství policie kraje Vysočina - Jihlava

Pracovní pozice Policista/policistka - vrchní komisař/vyrchní komisařka - psycholog/psycholožka

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc (6 týdnů dovolené v kalendářním roce)
Jiné výhody (sociální benefity - FKSP, výhody při nemoci a OČR)
Místo výkonu práce Vrchlického 2627 / 46
58601 Jihlava
Okres: Jihlava
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 41 900 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Krajské ředitelství policie kraje Vysočina o pozici Výhodou: - praxe v oblasti psychologické diagnostiky, lektorování, krizové intervence Podmínky pro přijetí do služebního poměru příslušníka Policie České republiky: - podání písemné žádosti - státní občanství České republiky - věk nad 18 let - bezúhonnost - plná svéprávnost - vysokoškolské vzdělání: jednooborová magisterská psychologie - fyzická způsobilost k výkonu služby - osobnostní způsobilost k výkonu služby - zdravotní způsobilost k výkonu služby - nebýt členem politické strany nebo politického hnutí - nevykonávat živnostenskou nebo jinou výdělečnou činnost Popis služební činnosti: - psychologická diagnostika - podílení se na činnostech souvisejících s personálním výběrem (výběr uchazečů/uchazeček do služebního poměru, posuzování vhodnosti uchazeče/uchazeček pro obsazení funkce, služebního či civilního místa apod.) - poskytování psychologické pomoci osobám z řad veřejnosti, které se staly obětí trestné činnosti, mimořádné události většího rozsahu, dopravní nehody, apod. - poskytování konzultací a poradenské služby pracovníkům/pracovnicím policie - poskytování krizové intervence - spolupráce s policejními psychology/psycholožkami v rámci ostatních útvarů PČR Nabízíme: - náborový příspěvek po 6 měsících 75.000,00 Kč - odchodné po 6 letech v případě skončení služebního poměru - oděvné v kalendářním roce 9.125,00 Kč - ozdravný pobyt po 15 letech služby - výsluhové nároky po 15 letech služby v případě skončení služebního poměru - služební volno při studiu na vysoké škole První kontakt osobně nebo e-mailem nebo telefonicky.
Typ pracovního poměru Služební poměr
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Krajské ředitelství policie kraje Vysočina
Vrchlického 2627 / 46
58601 Jihlava
Kontaktní osoba Lenka Kvášová

Místo výkonu práce na mapě

Vrchlického 2627/46, 58601 Jihlava

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1991 uživatelů