Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

NEISSE s.r.o. - Mělník

Pracovní pozice Finanční účetní

Místo výkonu práce náměstí Karla IV. 144 / 18
27601 Mělník
Okres: Mělník
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 40 000 do 50 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 10. 01. 2023
Co říká NEISSE s.r.o. o pozici Co vás čeká Kompletní vedení účetní agendy (vedení účetních výkazů, účetní uzávěrky) Internetové bankovnictví, fakturace, zpracování objednávek a zanesení do SW, sledování pohledávek a závazků, evidence majetku Zpracování daňových přiznání (DPH, silniční daň, atp.) Denní kontakt s ostatními odděleními společnosti, dodavateli, nájemníky, úřady, bankami, atp. Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít SŠ/VŠ ekonomického směru Praxe na pozici samostatná účetní 2 - 3 roky Výborná znalost práce s PC Velmi dobrá znalost účetní a daňové problematiky Samostatnost, pečlivost, zodpovědnost, komunikativnost, pozitivní a aktivní přístup Přátelské a profesionální vystupování, ochota učit se novým věcem, bezúhonnost Zkušenosti s prací v programu POHODA Co vám můžeme nabídnout Smlouvu na hlavní pracovní poměr v pohodovém prostředí rodinné firmy Mzdové ohodnocení od 40.000 Kč (vše náleží na předchozí praxi a zkušenostech) Flexibilní pracovní dobu s možností Home Office Místo výkonu práce: Mělník, Nám. Karla IV Kontakt: telefonicky po-pá 8:00-15:00, životopisy zasílejte e-mailem
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt NEISSE s.r.o.
náměstí Karla IV. 144 / 18
27601 Mělník
Kontaktní osoba Petra Sýkorová

Místo výkonu práce na mapě

náměstí Karla IV. 144/18, 27601 Mělník

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1876 uživatelů