Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

NOVÁ ŠKOLA, s.r.o. - Brno

Pracovní pozice Grafik elektronických titulů

Místo výkonu práce Bratislavská 884 / 23d
Zábrdovice
60200 Brno
Okres: Brno-město
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 110 do 130 Kč/hod.

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 3
Doba trvání / zahájení práce Od 09. 01. 2023
Co říká NOVÁ ŠKOLA, s.r.o. o pozici První kontakt e-mailem. Požadovaný stupeň vzdělání: SŠ obor grafika, nebo VŠ technický, pedagogický, filosofický směr Specifické požadavky na absolventa: práce na PC (MS Office), znalost grafických programů Adobe Photoshop (mírně pokročilý), InDesign, Illustrator (základní úroveň), pozitivní přístup, samostatný, učenlivý, výborné komunikační a organizační dovednosti, flexibilita Grafické návrhy a práce; - vytváření podkladů pro interaktivní cvičení - vytváření cvičení a ostatních doplňkových součástí elektronických učebnic - vytváření, opravy a úpravy textů - návrhy, zpracování a úpravy obrázků a jiné grafiky - komunikace s nadřízenými pracovníky, s autory a redaktory a zapracovávání jejich připomínek do vytvářených materiálů - organizační činnost při zpracování jednotlivých pracovních úkolů - tvorba základu interaktivních učebnic - tvorba interaktivních cvičení - vkládání fotografií, audií, videí, mezipředmětových vazeb - opravy a úpravy jednotlivých součástí interaktivních učebnic - kontrola a testování funkčnosti interaktivních učebnic - práce v programu Media Creator - tvorba základu interaktivních učebnic - tvorba interaktivních cvičení - vkládání fotografií, audií, videí, mezipředmětových vazeb - opravy a úpravy jednotlivých součástí interaktivních učebnic - kontrola a testování funkčnosti interaktivních učebnic - odhalování chyb v programu Media Creator - průběžná komunikace s ostatními grafiky elektronických titulů, redaktory a autory k realizaci jednotlivých částí pracovního úkolu - zdokonalení se v komunikačních dovednostech - získání dovednosti být zodpovědný za splnění pracovního úkolu a dodržení termínu - zvládnutí samostatné tvorby multimediálních interaktivních učebnic - osvojení si práce se specializovaným programem Media Creator (ovládání programu, orientace v jeho možnostech, sledování vývoje, podílení se na vytváření materiálů, které s užíváním programu souvisejí
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Dohoda o provedení práce
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt NOVÁ ŠKOLA, s.r.o.
Bratislavská 884 / 23d
Zábrdovice
60200 Brno
Kontaktní osoba Mgr. et Mgr. Lenka Drajsajtlová

Místo výkonu práce na mapě

Bratislavská 884/23d, 60200 Brno - Zábrdovice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1931 uživatelů