Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Lesní mateřská škola Stromeček, z.s. - Měšice

Pracovní pozice Chůva v lesní MŠ

Místo výkonu práce Zámecká 49 / 1
25064 Měšice
Okres: Praha-východ
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 9 500 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 05. 01. 2022
Co říká Lesní mateřská škola Stromeček, z.s. o pozici Upřesňující údaje: Chůva k dětem v lesní MŠ, druhá pečující osoba vedle pedagoga. Pracovní dny: čtvrtek a pátek. Podílí se na činnosti s dětmi, kterou plánuje pedagog, pečuje o potřeby dětí ve věku 3-6 let. Činností v kontextu lesní MŠ, z velké části venku za každého počasí, v případě potřeby ve vytápěné jurtě. Max 16 dětí + 2 dospělí, chceme pro děti dobrý hlasový i mravní vzor, výhodou práce je příroda, pohyb, otužování, hravost, umění žít šťastně venku, učení skrze vlastní zkušenost, muzicírování, tvorba z přírodnin, milá komunita, respekt k sobě, kolegům a rodičům, dětem řád i respekt, pomalé dětství. Výběrové řízení: zašlete CV+motiv dopis, dále následuje osobní rozhovor a hospitace v rozsahu 1 pracovního dne, abyste vy i my mohli posoudit vhodnost zařazení do našeho týmu průvodců. Zaměstnanecké výhody: Naplňující práce s dětmi v přírodě, možnost uplatnit vlastní záliby a dovednosti (tvoření, hudba, zpěv, příběhy, permakulturní zahrada, vztah se zvířaty - vhodný pes může být sebou), možnost dalšího profesního i osobnostního růstu (placené semináře), pravidelné supervize, dřevem vytápěné zázemí, krásné prostředí zeleně Měšic a okolí. Příspěvky na pracovní oděv po 3 měsících práce.
Typ pracovního poměru Dohoda o provedení práce
Dohoda o pracovní činnosti
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Lesní mateřská škola Stromeček, z.s.
Zámecká 49 / 1
25064 Měšice
Kontaktní osoba Ing. Jaroslava Pěničková

Místo výkonu práce na mapě

Zámecká 49/1, 25064 Měšice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 546 uživatelů