Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

SECURITAS ČR s.r.o. - Říčany

Pracovní pozice Ostatní pracovníci ostrahy a bezpečnostních agentur

Místo výkonu práce Zděbradská 67
Jažlovice
25101 Říčany
Okres: Praha-východ
Požadovaný stupeň vzdělání Základní + praktická škola
Mzda Od 130 do 130 Kč/hod.

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 5
Doba trvání / zahájení práce Od 02. 01. 2023
Co říká SECURITAS ČR s.r.o. o pozici Upřesňující údaje: Náplň Vaší práce: " Ostraha významného logistického areálu " Evidence osob, klíčů a vozidel v digitálním rozhraní (rádi zaučíme) " Kontrolní činnost objektu a pravidelné obchůzky " Obsluha technologií (rádi zaučíme) " Obsluha EPS/PZTS (požární a zabezpečovací systémy) + obsluha kamerového systému (rádi zaučíme) Jste náš člověk, když: " Máte čistý trestní rejstřík " Máte Certifikát Strážný 68-008-E (pokud ne, pomůžeme Vám zprostředkovat) " Umíte pracovat na PC (vytvořit dokument a odeslat e-mail - rádi zaučíme) " Pracujete samostatně, jste spolehlivý/á a odpovědný/á " Máte organizační schopnosti " Umíte pracovat s dotykovým zařízením (rádi zaučíme) " Znáte cizí jazyk - výhodou Co můžeme nabídnout? " Zaměstnání ve stabilní mezinárodní společnosti " Práci, kde jste neustále v pohybu a kontaktu s lidmi (= žádná nuda a monotónní práce) " Pracovní poměr na dobu neurčitou " Možnost střídat 12-ti hod. služby den/noc v nepřetržitém provozu (6-18-6) a také 8-mi hod směny R/O (Po- Pá) " Možnost střídání pracovních pozic (= opět žádná nuda a monotónní práce) " Mzdové ohodnocení až 130 Kč/hod + osobní ohodnocení a příplatky " Pokud jste mobilní (vlastníte automobil) - možnost přivýdělku svozem kolegů do/z práce " Penzijní připojištění a stravenkový paušál po odpracovaném roce " Možnost kariérního postupu " Zvýhodněný tarif u mobilního operátora " Zajímavé slevy a výhody při nákupu zboží u společnosti DATART " Kartu Multisport Benefit s možností využití ve wellnes centrech a sportovištích po celé ČR Nástup možný ihned. Zaměstnanecké výhody: Stravekový paušál a penzijní připojištění po odpracovaném roce.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Dohoda o pracovní činnosti
Směnnost Nepřetržitý provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt SECURITAS ČR s.r.o.
Zděbradská 67
Jažlovice
25101 Říčany
Kontaktní osoba Robert Czernek

Místo výkonu práce na mapě

Zděbradská 67, 25101 Říčany - Jažlovice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1529 uživatelů