Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

EPISPOL, a.s. - Ústí nad Labem

Pracovní pozice Obsluha automatizovaného řídicího systému s náborovým příspěvkem 50 000 Kč

Místo výkonu práce Revoluční 1930 / 86
Ústí nad Labem-centrum
40001 Ústí nad Labem
Okres: Ústí nad Labem
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Mzda Od 28 040 do 32 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023 do 31. 01. 2024
Co říká EPISPOL, a.s. o pozici Pracovní náplň: Provádí obsluhu automatizovaného řídicího systému DCS provozu Provádí zásahy do výrobního procesu dle technologických parametrů, odstavování zařízení při Revizích a opravách a jeho zpětné uvedení do provozu Provádí kontrolu výrobního zařízení a jeho drobné opravy Provádí kontrolu měřící, signalizační a regulační techniky Zajišťuje příjem surovin, pomocných materiálů, expedici výrobků a manipulaci s odpady Zajišťuje odběr vzorků pro analytickou kontrolu kvality surovin i produktů Vede provozně - operativní dokumentaci Odpovídá za bezpečné nakládání s chemickými látkami a odpady Rozhoduje o řešení mimořádných, nestandardních a havarijních situací Práce na 12-ti hodinové směny v nepřetržitém provoze Požadujeme: USO s maturitou v chemickém či strojním oboru Dobré rozhodovací schopnosti, samostatnost, pečlivost a spolehlivost Počítačovou znalost (Word, Excel) Časovou flexibilitu Dobrý zdravotní stav Nabízíme: 5 týdnů dovolené Pracovní smlouva 1 rok s možností prodloužení Pracoviště v blízkosti MHD a vlakového nádraží Další benefity a informace na https://www.spolchemie.cz/cs/nabidka-pozic/ Možnost výplaty odměn od vedoucího za odvedenou práci Možnost výplaty motivačního příspěvku dle hospodářského výsledku společnosti Náborový příspěvek - až do výše 50 000Kč dle pravidel společnosti Firemní zvýhodněné stravování Příspěvek na penzijní připojištění po roce trvání pracovního poměru Zaměstnanecké SIM karty pro rodinné příslušníky po 6 měsících trvání pracovního poměru Závodní rekreace Kontakt: e-maile, telefonicky Po - Pá 8 - 14 hod.; osobně Po - Pá 8 - 14 hod., Revoluční 86 v Ústí nad Labem
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Nepřetržitý provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt EPISPOL, a.s.
Revoluční 1930 / 86
Ústí nad Labem-centrum
40001 Ústí nad Labem
Kontaktní osoba Bc. Jana Hlávková

Místo výkonu práce na mapě

Revoluční 1930/86, 40001 Ústí nad Labem - Ústí nad Labem-centrum

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2292 uživatelů