Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

BAUMÜLLER BRNO, s.r.o. - Skalice nad Svitavou

Pracovní pozice Technolog montáže elektromotorů a 3D tisku

Místo výkonu práce 72
67901 Skalice nad Svitavou
Okres: Blansko
Co od Vás BAUMÜLLER BRNO, s.r.o. požaduje Dovednosti: Práce s PC - textový editor (Word)
Práce s PC - tabulkový procesor (Excel)
Práce s PC - internet a elektronická pošta (Outlook)
Práce s PC - autocad
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Mzda Od 35 000 do 45 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 24. 01. 2023
Co říká BAUMÜLLER BRNO, s.r.o. o pozici Chceš být součástí průmyslové budoucnosti? Zajímá tě oblast e-mobility? Chceš být součástí dlouholeté firmy s obrovským potenciálem a širokým portfoliem zákazníků? Pak hledáme právě tebe! Náplň práce: Příprava výroby pro úsek montáže elektromotorů (pracovní postupy, kusovníky, technologické změny) Vedení a tvorba technické dokumentace Navrhování technických řešení, optimalizace, zrychlování a zlepšování procesů Účast na projektech v rámci výroby motorů na koncernové úrovni s postupným přechodem na průmysl 4.0 Vedení veškeré administrativy a reporting managementu společnosti Řešení problémů vznikajících při výrobě a příprava nápravných opatření Spolupráce s příslušnými odděleními napříč celou společností a jednotlivými závody (CZ, DE) Obsluha 3D tiskáren a příprava dat pro tisk Konstrukce jednoduchých modelů pro 3D tisk (přípravky a prototypy pro výrobu) Co byste měl(a) jako vhodný kandidát splňovat: SŠ/VŠ vzdělání technického směru (strojní, elektro) Orientace ve strojní výrobní dokumentaci (elektro výhodou) Znalost 3D tisku (obsluha, příprava tisku a materiály pro 3D tisk) Základy technického kreslení SolidWorks , Autocad Chuť se neustále rozvíjet a poznávat nové věci Velmi dobré organizační schopnosti Samostatnost a proaktivita při řešení zadaných úkolů, logické myšlení Pokročilá znalost němčiny případně angličtiny min. úroveň B1 Pokročilá znalost práce s MS Office (Excel, Word, Outlook)
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt BAUMÜLLER BRNO, s.r.o.
72
67901 Skalice nad Svitavou
Kontaktní osoba _ BAUMUELLER

Místo výkonu práce na mapě

Skalice nad Svitavou 72, 67901 Skalice nad Svitavou

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2165 uživatelů