Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Apropo Jičín, o.p.s. - Jičín

Pracovní pozice Sociální pracovníci specialisté v oblasti péče o zdravotně postižené

Místo výkonu práce 13
Soudná
50601 Jičín
Okres: Jičín
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 29 710 do 33 310 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 02. 01. 2023
Co říká Apropo Jičín, o.p.s. o pozici HLEDÁME SOCIÁLNÍHO PRACOVNÍKA / PRACOVNICI - otevíráme novou sociální službu – Pobytovou sociální rehabilitaci, jejímž cílem je podpora samostatného bydlení Apropo Jičín, o. p. s., již 25 let pomáhá rodinám s dítětem s postižením a dospělým lidem s postižením žít co nejnormálnější život Čekáme, že: lidi s postižením bereš s respektem, jsi vnímavý/á k jejich potřebám. splňuješ předpoklady pro výkon práce sociálního pracovníka podle § 110 zákona o sociálních službách (svéprávnost, bezúhonnost, zdravotní způsobilost, odbornou způsobilost - VŠ nebo VOŠ sociálního nebo příbuzného směru) umíš organizovat svoji práci a pracovat i pod tlakem s nadhledem zvládneš naplánovat práci pracovníkům v sociálních službách budeš efektivně spolupracovat s vedoucí služby sociální rehabilitace práce na počítači ti není cizí (word, excel, google dokumenty, power point) se těšíš na nové výzvy (práce je velmi pestrá) umíš pracovat samostatně, současně dokážeš dobře fungovat i v týmu (nebojíš se zeptat, vyslechneš druhého, zamyslíš se nad jeho pohledem na věc a dokážeš se zapálit pro společnou věc) nehledáš jen práci… více na https://apropojicin.cz/deje-se/hledame-socialniho-pracovnika-pracovnici-pobytova-socialni-rehabilitace Oslovil tě tento inzerát? My si zase rádi přečteme něco o tobě! Pošli nám svůj profesní životopis a motivační dopis, ze kterého poznáme, co tě na práci u nás zaujalo a proč chceš u nás pracovat. Pozice je vhodná i pro absolventy.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Absolventy
Adresa pro kontakt Apropo Jičín, o.p.s.
13
Soudná
50601 Jičín
Kontaktní osoba Mgr. Hana Pěničková

Místo výkonu práce na mapě

Soudná 13, 50601 Jičín - Soudná

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1114 uživatelů