Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Sahm s.r.o. - Zálší

Pracovní pozice Kontrola kvality

Jaké výhody nabízíme: Ubytování
Místo výkonu práce 71
56501 Zálší
Okres: Ústí nad Orlicí
Požadovaný stupeň vzdělání Bez vzdělání
Mzda Od 24 000 do 26 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 3
Doba trvání / zahájení práce Od 04. 01. 2023
Co říká Sahm s.r.o. o pozici Hledáte práci na plný úvazek, fajn kolektiv, lidský přístup, pravidelně volné víkendy? Hledáme šikovného člena týmu na pozici: KONTROLA KVALITY CO ŘÍCI O NAŠÍ FIRMĚ? Firma Sahm je rodinnou firmou s více než stoletou tradicí. Velký důraz klademe na kvalitu, proto je u nás na prvním místě zaměstnanec. Záleží nám na našich lidech a proto se snažíme vycházet vstříc různým požadavkům a potřebám. Důležitá je pro nás vzájemná dohoda, pochopení a loajalita. Nevyrábíme žádné polotovary ani součástky, ale designový produkt pro konečného zákazníka. Máme široké zázemí mechanických i nejmodernějších CNC strojů. CO U NÁS BUDETE DĚLAT - provádět vstupní a výstupní kontrolu a další činnosti dle instrukcí směnového mistra - vykonávat průběžnou kontrolu dle výrobního vzorku - pomocné práce na peci při střídání činnosti na kontrole (2 hodiny kontrola x 2 hodiny na peci) - průběžná kontrola cejchovaných nádob přesně dle školení, které Vám poskytneme - včas upozorňovat na odchylky při výrobě - nastavovat rychlost dopravníků a zasouvačů dle sortimentu a dle pokynů směnového mistra - manipulovat s ručně vedeným paletovým vozíkem a pomáhat při vybalování a čištění sklenic - pracovat ve směnném režimu ranní, odpolední, občas i noční pondělí - pátek 6.00 - 14.00 /14.00 -22.00 / 22.00 - 6.00 (7,5 hodiny) JAK SI VÁS PŘEDSTAVUJEME - jako spolehlivého, pečlivého a samostatného pracovníka, který se nebojí pracovat s paletovým vozíkem - nevadí Vám směnný provoz, je Vám více než 18 let O VÁM MŮŽEME NABÍDNOUT - na začátku Vám dáme 135 Kč/hodinu, po zapracování 150 Kč/hodinu - k tomu dostanete navíc stravné ve výši cca 1600,- Kč/měsíc, které se již nedaní - pokud se bude firmě dařit, dostanete před Vánoci odměnu až do výše měsíční mzdy - mzdy pravidelně navyšujeme - další navýšení od února 2023 - smlouva na dobu určitou, po roce doba neurčitá, následně příspěvek na penzijní připojištění 700,- Kč měsíčně - 3 dny dovolené navíc, po 5 letech celkem 5 dnů - pokud se nebudete cítit fit, můžete využít dotované masáže - zajistíme Vám dopravu do zaměstnání - svoz z Vysokého Mýta a Chocně - možnost bydlení v nově zrekonstruované a vybavené zaměstnanecké ubytovně ZÁVĚREM Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte a zavolejte nám, nebo nám pošlete svůj životopis. Domluvíme se na prohlídce výrobního závodu Zálší a můžeme se pobavit o možných formách spolupráce, nebráníme se různým možnostem. KONTAKT: telefonicky po - pá, 9 - 15 hodin nebo e-mailem
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Dohoda o pracovní činnosti
Směnnost Třísměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Sahm s.r.o.
71
56501 Zálší
Kontaktní osoba Michal Horák

Místo výkonu práce na mapě

Zálší 71, 56501 Zálší

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1901 uživatelů