Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

ZAMET, spol. s r.o. - Halenkov

Pracovní pozice Obráběči kovů - CNC horizontkáři - Halenkov

Jaké výhody nabízíme: Zvláštní prémie
Jiné výhody (Cafeterie, 3 dny sick days)
Místo výkonu práce 754
75603 Halenkov
Okres: Vsetín
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 25 000 do 40 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká ZAMET, spol. s r.o. o pozici OBRÁBĚČI KOVŮ - CNC HORIZONTKÁŘI POŽADUJEME: SŠ vzdělání nebo výuční list strojírenského zaměření, případně vyučením v oboru obráběč kovů, mechanik/seřizovač apod. - nabídka je vhodná i pro absolventy, dobrou orientaci ve výkresové dokumentaci, ochota pracovat ve dvousměnném provozu, praxe na pozici horizontkář, frézař, soustružník, obráběč kovů, seřizovač CNC apod. - velkou výhodou, schopnost samostatné i týmové práce, flexibilita, pečlivost a spolehlivost NÁPLŇ PRÁCE: Seřizování a obsluha NC horizontálních vyvrtávaček při výrobě plochých, skříňových a rotačních součástí frézováním, zahlubováním, vrtáním a vystružováním (3osé či 5 osé stroje, 3-4 m), řezání i frézování závitů, obrábění vnějších i vnitřních povrchů, čtení výrobních výkresů, pracoviště Halenkov a Nový Hrozenkov NABÍZÍME: Práci v ryze české, soukromé, rodinné společnosti, odpovídající mzdové ohodnocení, 20 dní dovolené + 3 dny zdravotního volna (sick days), systém Caffeterie (až 12 000 Kč ročně), roční odměny, mimořádné odměny, příspěvky k životnímu jubileu, přátelský kolektiv PRVNÍ KONTAKT: Telefonicky paní Alexandra Šinkmajerová, DiS; tel.: 571 495 919 v době od 7:00 do 17:00, nebo emailem na adresu: alexandra.sinkmajerova@zamet.cz Ov.e.: 2.1.2023
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Dvousměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt ZAMET, spol. s r.o.
754
75603 Halenkov
Kontaktní osoba Dagmar Zapletalová

Místo výkonu práce na mapě

Halenkov 754, 75603 Halenkov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1121 uživatelů