Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Slatinné lázně Třeboň s.r.o. - Třeboň

Pracovní pozice Číšník/servírka v restauraci

Místo výkonu práce Lázeňská 1001
Třeboň II
37901 Třeboň
Okres: Jindřichův Hradec
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 24 000 do 40 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Slatinné lázně Třeboň s.r.o. o pozici Co Vás čeká? Obsluha klientů v restauraci a na mimořádných akcích (svatby, rodinné oslavy, večírky). Pracovní doba je Po-Ne od 10:30 do 22:30 hodin, střídání krátký vs. dlouhý týden. Jaké znalosti a dovednosti požadujeme? Dokončené SO vzdělání nebo praxe v oboru. Příjemné jednání a vystupování. Schopnost týmové práce. Spolehlivost, zodpovědnost, pracovitost. Ochotu učit se novým věcem. Výhodou bude, pokud budete mít: Základní znalost NJ nebo AJ. Co Vám můžeme nabídnout? Zázemí stabilní společnosti, příjemné pracovní prostředí. Zajímavé finanční ohodnocení dle délky praxe v oboru, k základní měsíční mzdě náleží podíl z tržeb restaurace. 5 týdnů dovolené, 2 dny zdravotního volna. Podporu dalšího vzdělávání a osobního rozvoje. Ubytování v nově zrekonstruovaném služebním bytě. Pestrý program zaměstnaneckých benefitů – např. stravování za atraktivní cenu, příspěvek k penzijnímu připojištění, čerpání služeb poskytovaných zaměstnavatelem za zvýhodněnou cenu, výhody spojené s poskytnutím karty Sphere Card, odměny u příležitosti pracovního výročí, permanentky na sportovní utkání, příspěvek na dětský letní tábor a zimní lyžařský výcvikový kurz. Těšíme se na Vás!
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Slatinné lázně Třeboň s.r.o.
Lázeňská 1001
Třeboň II
37901 Třeboň
Kontaktní osoba Renata Levá

Místo výkonu práce na mapě

Lázeňská 1001, 37901 Třeboň - Třeboň II

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 568 uživatelů