Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

SENCO Příbram spol. s r.o. - Příbram

Pracovní pozice Programátoři ERP

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc (5 týdnů dovolené)
Jiné výhody (Multisport karta, PP, firemní akce)
Místo výkonu práce Plynárenská 292
Příbram I
26101 Příbram
Okres: Příbram
Co od Vás SENCO Příbram spol. s r.o. požaduje Dovednosti: Práce s PC (znalost alespoňjednoho programovacího jazyka C,C++,Python,Java,Object Pascal))
Jiné (analytické myšlení,samostatnost,zodpovědnost,týmovost)
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Požadovaná praxe:
Programátoři počítačových aplikací specialisté
Mzda Od 130 Kč/hod.

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 20. 01. 2023
Co říká SENCO Příbram spol. s r.o. o pozici Pozice: Programátoři ERP Co Vás na této pozici čeká? o Na této pozici se budete podílet na vývoji firemního ERP systému ve vývojovém prostředí Delphi. Očekáváme, že budete mít: o dobrou znalost alespoň jednoho programovacího jazyka (C, C++, Python, Java, Object Pascal atd.) o zkušenost s objektově orientovaným programováním o zkušenost s programováním v jazyce SQL o dobrou znalost práce s Microsoft Office (Excel, Word atd.) o pozitivní přístup a analytické myšlení o dobrá znalost AJ o schopnost a ochotu učit se novým věcem o zodpovědnost, samostatnost, týmovost Zaměstnanecké výhody: Získáte u nás: o zázemí v ryze české stabilní firmě s 30 lety na trhu (pracoviště v Příbrami) o možnost kariérního růstu, o přátelský kolektiv o ochotu spolupracovníků při zaškolení o zabezpečení Vašeho rozvoje a prohlubování znalostí o další benefity (5 týdnů dovolené, Multisport karta, jazykové kurzy, příspěvek na kulturní a sportovní akce, penzijní připojištění) Nástup možný ihned. Mzda: 45 000 Kč/měs. Kontakt: Hovorková Monika Bc., tel.: 734 153 567, e-mail: hovorkova.monika@sencopb.eu První kontakt e-mailem nebo telefonicky od 7:00 do 15:00 hod. Místo výkonu práce: SENCO Příbram spol. s r.o., Plynárenská č.p. 292, Příbram I
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt SENCO Příbram spol. s r.o.
Plynárenská 292
Příbram I
26101 Příbram
Kontaktní osoba Ing. Barbora Batelková

Místo výkonu práce na mapě

Plynárenská 292, 26101 Příbram - Příbram I

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1449 uživatelů