Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

RAVAK a.s. - Příbram

Pracovní pozice Marketingoví specialisté - JUNIOR/KA

Jaké výhody nabízíme: Podnikové stravování
Zvláštní prémie (pololetní,roční a mimořádné odměny)
Místo výkonu práce Obecnická 285
Příbram I
26101 Příbram
Okres: Příbram
Co od Vás RAVAK a.s. požaduje Dovednosti: Jiné (zájem o obor marketing,pečlivost, spolehlivostzkušenosti s tvorbou videí)
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Požadovaná praxe:
Specialisté v oblasti marketingu
Mzda Od 32 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023
Co říká RAVAK a.s. o pozici Pozice: Marketingoví specialisté - JUNIOR/KA Místo vhodné i pro absolventy. Náplň práce: - správa a editace webu i e-shopu RAVAK a jejich jazykových mutací - zadávání překladů a jejich kontrola ve spolupráci s RAVAK zahraničními dceřinými společnostmi a exportním oddělením - přidávání novinek, aktualizace vizuálního a textového obsahu - e-commerce, tvorba produktových setů, tagování obrázků - spolupráce s kolegy zejména z marketingu, produktového managementu, obchodu, překladatelskými agenturami - správa YouTube kanálů - práce s nástrojem pro vyhledávání produktů na webu a e-shopu RAVAK - komunikace emailem a telefonicky také v angličtině (případně i dalšími jazyky - německy, rusky) s kolegy v dceřiných společnostech RAVAK Požadujeme: - zájem o obor marketing, digitální marketing, e-commerce - systematičnost, spolehlivost, dobrá organizace vlastní práce - komunikativnost, pečlivost, zaměření na detail - SŠ/VŠ vzdělání (marketing výhodou) - zkušenosti s tvorbou videí, animací, grafikou - schopnost specifikovat zadání (brief, řešit korektury, sbírat ohlasy a dále vylepšovat řešení) - angličtina komunikativně, další jazyky výhodou - PC uživatelsky (MS Office, především Excel) Pracovní doba od 7:00 do 15:30 hodin. Nástup možný ihned (dle dohody). Mzda: 32 000,- Kč Pracovní doba od 7:00 do 15:30 hodin. Zaměstnanecké výhody: Pololetní, roční a mimořádné odměny. Příspěvky ze sociálního fondu. Závodní stravování. Kontakt: Triner Jan Ing., tel.: 318 427 234, e-mail: jan.triner@ravak.com První ontakt e-mailem nebo telefonicky v pracovní dny 7:00 - 15:30 hod. Místo výkonu práce: RAVAK a.s., provozovna Obecnická č.p. 285, Příbram I
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt RAVAK a.s.
Obecnická 285
Příbram I
26101 Příbram
Kontaktní osoba Ing. Jan Triner

Místo výkonu práce na mapě

Obecnická 285, 26101 Příbram - Příbram I

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1706 uživatelů