Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

IES spol. s r.o. - Zlín

Pracovní pozice Produktový manažer

Místo výkonu práce Tečovská 30
Malenovice
76302 Zlín
Okres: Zlín
Co od Vás IES spol. s r.o. požaduje Dovednosti: Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Jazykové znalosti:
Angličtina - Aktivní
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 26 600 do 50 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká IES spol. s r.o. o pozici Nástup dle dohody Náplň vaší práce: -odpovědnost za obchodní výsledky za svěřené portfolio produktů -péče o stávající zákazníky, -komunikace s dodavateli a výrobci -monitoring trhu, sledování cen a sortimentu konkurence -vyhledávání nových obchodních příležitostí, akvizice -zpracování poptávek, cenových nabídek a obchodních smluv -zajišťování technické podpory odběratelům a obchodním zástupcům -organizace a zajišťování výstav, prezentace divize a firmy -zpracování podkladů pro tisk katalogů, letáků nabízeného sortimentu Váš profil: -SŠ vzdělání, orientace v elektrotechnice, telekomunikacích, či v IT -prokazatelné obchodní dovednosti, -předchozí praxe v oboru (nebo oborech příbuzných), oborové kontakty vítány -znalost práce na PC -dobré organizační a komunikační schopnosti, příjemné vystupování -cílevědomost, samostatnost, ale také schopnost týmové práce -vstřícnost, flexibilita a ochota učit se -řidičský průkaz sk. B -anglický jazyk na komunikativní úrovni, německý jazyk výhodou Nabízíme: -zajímavou, pestrou a odpovědnou práci pro perspektivního zaměstnavatele -odpovídající mzdové ohodnocení -kancelářské zázemí ve Zlíně-Malenovicích -mobilní telefon, notebook Váš strukturovaný životopis zasílejte na email: milan.slobodnik@ies.cz Zaměstnanecké výhody: mobilní telefon, notebook, příspěvek na penzijní spoření, stravenky
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt IES spol. s r.o.
Tečovská 30
Malenovice
76302 Zlín
Kontaktní osoba Milan Slobodník

Místo výkonu práce na mapě

Tečovská 30, 76302 Zlín - Malenovice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1353 uživatelů