Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

ANBREMETALL a.s. - Rybníky

Pracovní pozice Strojníci / manipulanti, obsluha nakladače, VZV

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Zvláštní prémie (13.plat)
Jiné výhody (stravenkový paušál,)
Místo výkonu práce 75
26301 Rybníky
Okres: Příbram
Co od Vás ANBREMETALL a.s. požaduje Dovednosti: Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Řidičský průkaz - řízení nákladních automobilů - skupina C
Řidičský průkaz - řízení traktorů - skupina T
Jiné (strojnický průkaz,zdravotní způsobilost,důslednost,spolehlivost)
Požadovaný stupeň vzdělání Základní + praktická škola
Požadovaná praxe:
Obsluha zemních a příbuzných strojů
Mzda Od 31 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 2
Doba trvání / zahájení práce Od 18. 10. 2022
Co říká ANBREMETALL a.s. o pozici Pozice: Strojníci / manipulanti, obsluha nakladače, VZV Do našeho výrobního úseku hledáme kolegu pro obsluhu areálových strojů. Náplň práce: " Obsluha nakladačů a vysokozdvižných vozíku v rámci areálu společnosti " Základní údržba/příprava pracovních strojů a zařízení " Nakládky/vykládky materiálu " Manipulace s materiálem po areálu společnosti " Provádění úkonů dle požadavků nadřízeného mistra " Odpovědnost za dodržování zásad BOZP a PO Požadujeme: " Řidičské oprávnění skupiny B - podmínkou, C nebo T - výhodou " Strojní průkaz - výhodou (obsluha areálových strojů) " Zkušenosti se stavebními stroji velmi vítány " Zdravotní způsobilost " Důslednost, spolehlivost a zodpovědnost za svěřené stroje Co Vám můžeme nabídnout: " Hlavní pracovní poměr " Nástup možný ihned nebo dle domluvy " 13. mzdu, která je vyplácena v předvánočním čase " Stabilní mzdové ohodnocení " Pevnou pracovní dobu od 7:00 - 15:30, PO-PÁ, volné víkendy " Zaučení a pomoc při adaptaci v novém zaměstnání je pro nás samozřejmostí " Stravenkový paušál v hodnotě 99,40 + závodní stravování " V případě zájmu další vzděláván/í ve Vašem oboru " 5 týdnů dovolené " Pracovní obuv a oblečení + příspěvek na údržbu svěřeného oblečení " Zázemí stabilní české společnosti, která působí na trhu více než 25 let " Různorodou práci ve stálém kolektivu Nástup možný ihned. Mzda: 31 000,- Kč Kontakt: Belande Lenka, tel.: 724 235 377, e-mail: l.belande@anbremetall.cz V případě zájmu o uvedenou pozici mě kontaktujte zasláním životopisu na email: l.belande@anbremetall.cz, nebo volejte na telefonní číslo: +420 318 533 109. Zasláním Vašeho životopisu do společnosti Anbremetall a.s. dáváte souhlas ke zpracování Vašich osobních dat a jejich uchování v personální databázi společnosti Anbremetall a.s. za účelem získání zaměstnání pro Vaši osobu. Tento souhlas platí až do jeho odvolání. Současně tím potvrzujete, že osobní údaje uvedené v zaslaném životopise jsou pravdivé a přesné. Místo výkonu práce: ANBREMETALL a.s., Rybníky č.p. 75, Dobříš
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt ANBREMETALL a.s.
75
26301 Rybníky
Kontaktní osoba Ing. Jakub Marvan

Místo výkonu práce na mapě

Rybníky 75, 26301 Rybníky

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1881 uživatelů