Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

ŠKODA PARS a.s. - Šumperk

Pracovní pozice Elektromechanik/čka k.v.

Jaké výhody nabízíme: Podnikové stravování
Dovolená navíc
Jiné výhody
Místo výkonu práce Žerotínova 1833 / 56
78701 Šumperk
Okres: Šumperk
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 24 000 do 28 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 6
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023
Co říká ŠKODA PARS a.s. o pozici Osobní kontakt; Náplň práce: provádění elektroinstalace, proměření, seřízení a opravy elektrických částí kolejových vozidel dle platných předpisů a výkresové dokumentace. Pracovní doba: primárně jednosměnný provoz od 6.00 hod do 14.00 hod., výhledově dvousměnný provoz, tzn. od 6.00 do 14.00 hod. a od 14.00 do 22.00 hod. Požadavky: min. vyučení v oboru elektrikář nebo elektromechanik, výhoda praxe v oboru, znalost práce dle výkresové dokumentace, pečlivost, spolehlivost, ochota se učit. Výhody: - možnost podílet se na velkých projektech - přátelské pracovní prostředí a různorodá práce ve stabilní firmě - podporující a férový přístup - možnost vzdělávat se a dále rozvíjet vlastní kvalifikaci - motivující mzdové ohodnocení - možnost kariérního i finančního růstu - široké spektrum zaměstnaneckých výhod (5 týdnů dovolené, 2350 Kč/měsíčně za odpracování měsíčního hodinového fondu, 1000 Kč měsíčně na penzijní připojištění, příspěvek 400,- Kč/měsíc na zdraví, kulturu nebo sportovní aktivitu, jazykový kurz, v odůvodněných případech možný příspěvek na ubytování, zvýhodněné pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou zaměstnavateli, dotované závodní stravování- základní cena oběda 26,- Kč (4 druhy jídla) + možnost drobného nákupu v kantýně). Kontakt: osobně po-pá od 9.00 do 11.30 hod., případně po dohodě v jinou dobu - s sebou alespoň stručný životopis, telefonicky, e-mailem, Michal Mazánek, Tetiana Povolotska, 583365545, 583365571, michal.mazanek@skoda.cz; tetiana.povolotska@skoda.cz.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Dvousměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt ŠKODA PARS a.s.
Žerotínova 1833 / 56
78701 Šumperk
Kontaktní osoba Mgr. Lucie Novotná

Místo výkonu práce na mapě

Žerotínova 1833/56, 78701 Šumperk

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 883 uživatelů