Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Norican Czech s.r.o. - Příbram

Pracovní pozice Servisní technik/technička

Jaké výhody nabízíme: Podnikové stravování (příspěvek)
Dovolená navíc (1 týden)
Jiné výhody (sportovní s kulturní aktivity,jiné benefity)
Místo výkonu práce Za Balonkou 269
Příbram I
26101 Příbram
Okres: Příbram
Co od Vás Norican Czech s.r.o. požaduje Dovednosti: Řidičský průkaz - řízení motorových vozíků (VZV) (výhodou, jeřábnické zkoušky výhodou)
Jiné (čtení a orientacew v technické dokumentaci,ochota a chuť cestovat)
Jazykové znalosti:
Angličtina - Aktivní (na komunikativní úrovni)
Němčina - Aktivní (na komunikativní úrovni)
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Požadovaná praxe:
Montéři kovových konstrukcí
Mzda Od 35 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 23. 01. 2023
Co říká Norican Czech s.r.o. o pozici Pozice: Servisní technik/technička Z důvodu rozšíření portfolia vyráběných strojů hledáme posily na doplnění stavu. Pokud máte technické vlohy, rádi cestujete a komunikujete s lidmi (i v anglickém jazyce), pak hledáme právě Vás. Staňte se součástí našeho týmu. Vaší každodenní náplní práce bude: o Instalace tryskacích strojů, jejich servis a opravy po České republice a především v zahraničí o Komunikace se zákazníkem v anglickém nebo německém jazyce o Montáž součástí tryskacích strojů dle technické dokumentace o Koordinace zajištění potřebné techniky pro instalaci tryskacích strojů o Zodpovědnost nad dodržováním bezpečnosti práce o Operativní řešení problémů o Vypracování instalační nebo servisní zprávy Na tuto pozici budete potřebovat: o Znalost AJ či NJ na komunikativní úrovni podmínkou (mluvená i písemná forma) o Strojírenské znalosti, čtení a orientace v technické dokumentaci o Ochota a chuť cestovat (30-70% na služebních cestách) o Výhodou je mít platné zkoušky na vysokozdvižný vozík, jeřábnické zkoušky, zkoušky dle vyhlášky 50/1978 Sb. §6 či svářečský průkaz (V případě, že průkazy nevlastníte, rádi Vám je zajistíme.) o Mělo by Vás bavit pečlivě si organizovat práci a komunikovat s lidmi různých národností Co Vám naše společnost nabízí ? o Atraktivní mzdové ohodnocení a věrnostní odměny o Motivující měsíční finanční bonus a placené přesčasy o Týden dovolené navíc (5 týdnů dovolené) o Závodní stravování přímo v areálu společnosti o Dostupnost MHD, hlídané parkoviště v areálu společnosti o Výhodný mobilní tarif nejen pro Vás, ale také pro vaše rodinné příslušníky o Možnost zajistit si kartu Multisport s příspěvkem zaměstnavatele o Finanční příspěvky na penzijní/životní připojištění, sportovní či kulturní aktivity, firemní akce, večírky a další zajímavé benefity Nástup možný ihned. Mzda: 35 000,- Kč Kontakt: Vrbová Jana Bc., tel.: 318 479 210, e-mail: prace@wheelabratorgroup.com V případě zájmu o volnou pracovní pozici nám zašlete Váš strukturovaný životopis. Pečlivě čteme každý zaslaný životopis a všem odpovídáme. Zasláním životopisu souhlasíte se zpracováním svých osobních údajů pro účel výběrového řízení na pracovní pozici, o kterou se ucházíte a pouze po dobu trvání výběrového řízení. Místo výkonu práce: Wheelabrator Czech s.r.o., Za Balonkou č.p. 269, Příbram I
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Norican Czech s.r.o.
Za Balonkou 269
Příbram I
26101 Příbram
Kontaktní osoba Michaela Karlová

Místo výkonu práce na mapě

Za Balonkou 269, 26101 Příbram - Příbram I

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 775 uživatelů