Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský - Opava

Pracovní pozice OSIVÁŘSKÝ INSPEKTOR/KA

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc (5 týdnů dovolené)
Jiné výhody (příspěvek na stravování, příspěvek na kulturu, sport a rekreaci)
Místo výkonu práce Jaselská 552 / 16
Předměstí
74601 Opava
Okres: Opava
Co od Vás Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský požaduje Dovednosti: Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Bakalářské
Mzda Od 26 600 do 37 170 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023 do 29. 02. 2024
Co říká Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský o pozici KO: Ing. Bohuslav Šimíček tel: 553 631 247 volejte v pracovní dny od 9:00 do 14:00 hod, životopis zašlete na email: bohuslav.simicek@ukzuz.cz, osobní schůzka možná po předchozí telefonické domluvě Požadavky: - vzdělání v bakalářském nebo magisterském studijním programu v oboru zemědělství, lesnictví nebo biologie, specializace rostlinolékařství výhodou - řidičský průkaz sk. B Nabízíme: - 25 dní dovolené + 5 dní zdravotního volna navíc - odborné vzdělávání - příspěvek na stravování - příspěvek na kulturní, sportovní a rekreační aktivity - možnost využití rekreačních a ubytovacích zařízení organizace - stabilitu zaměstnání Popis činnosti: - přehlídky množitelských porostů, vzorkování osiva a sadby, odběry kontrolních vzorků, kontroly pověřených vzorkovatelů a přehlížitelů dle stanoveného plánu - samostatné provádění kontrol rozmnožovacího materiálu včetně přípravy a posuzování dokumentace - dozor nad plněním povinností stanovených profesionálním provozovatelům a dalším osobám na úseku ochrany před zavlékáním a šířením škodlivých organismů (ŠO) - monitoring a průzkum výskytu ŠO, základní detekce a diagnostika (ŠO), odběr úředních vzorků Pracovní činnost bude vykonávána v okresech Opava, Bruntál a Šumperk. Pracovní poměr na dobu určitou 1 rok s možností prodloužení na neurčito.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Jaselská 552 / 16
Předměstí
74601 Opava
Kontaktní osoba Andrea Hurdálková

Místo výkonu práce na mapě

Jaselská 552/16, 74601 Opava - Předměstí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1964 uživatelů