Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Krajský soud v Ústí nad Labem - Ústí nad Labem

Pracovní pozice ASISTENT/KA SOUDCE - občanskoprávní, trestní a insolvenční úsek

Místo výkonu práce Národního odboje 1274 / 26
Střekov
40003 Ústí nad Labem
Okres: Ústí nad Labem
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 28 030 do 40 720 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 4
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Krajský soud v Ústí nad Labem o pozici Požadujeme: o dokončené vysokoškolské magisterské vzdělání v oblasti práva získané v ČR na právnických fakultách, obor právo a právní věda nebo obor české právo - hlásit se mohou i ti, kteří v nejbližší době vzdělání teprve dokončí o trestní bezúhonnost o zdravotní způsobilost o právní praxe vítána, nicméně není podmínkou, zaučíme i absolventy Náplň práce: o provádění úkonů souvisejících s rozhodovacími činnostmi při výkonu soudnictví v rozsahu vymezeném zákonem o pro přiděleného soudce výkon právních expertiz a dalších odborných právnických činností spojených s přípravou projednávání a rozhodování v konkrétních věcech a úkony svěřené jinak zvláštním zákonem vyššímu soudnímu úředníkovi Nabízíme dále mimo zaměstnaneckých výhod: o nástup dohodou o plat v platovém stupni dle započitatelné praxe se zařazením do 13. platové třídy dle Katalogu prací a po zapracování možnost osobního příplatku o sebevzdělávání prostřednictvím Justiční akademie o práci v mladém kolektivu o vstřícný přístup a pomoc při zaučení o možnost jmenování soudcem po složení justiční zkoušky a dovršení věku 30 let o společné kulturní akce v rámci justice o PP na dobu určitou na půl roku a poté na neurčito Výhody: zvláštní prémie, dovolená ve výši 25 dnů, pravidelné odměny, stravenky, indispoziční volno ve výši 5 dnů, příspěvek na dovolenou, kulturní a sportovní akce z FKSP, bezúročné půjčky, možnost vzdělávání Kontakt: e-mailem, telefonicky
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Absolventy
OZP s maximálně 2. stupněm invalidity
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Krajský soud v Ústí nad Labem
Národního odboje 1274 / 26
Střekov
40003 Ústí nad Labem
Kontaktní osoba Ing. Eva Poláková,

Místo výkonu práce na mapě

Národního odboje 1274/26, 40003 Ústí nad Labem - Střekov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 803 uživatelů