Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Vršanská uhelná a.s. - Most

Pracovní pozice PROVOZNÍ ELEKTRIKÁŘI

Jaké výhody nabízíme: Zvláštní prémie
Jiné výhody
Místo výkonu práce Most
Okres: Most
Co od Vás Vršanská uhelná a.s. požaduje Dovednosti: Činnosti dle vyhlášky 50/78 Sb.
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 24 000 do 29 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 2
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023 do 31. 12. 2023
Co říká Vršanská uhelná a.s. o pozici PROVOZNÍ ELEKTRIKÁŘI - vzdělání: v oboru elektro vyučen, nebo s maturitou - min. § 6 podle § 2 odst. 1 písm. a) Vyhl. č. 123/2022 Sb. (před 1. 7. 2022 platné Vyhl. č. 50/1978 Sb. min. § 6) - praxe na vysokém napětí - znalost silnoproudu - řidičský průkaz skupiny B podmínkou - schopnost samostatné činnosti Zaměstnanecké výhody: - náborový příspěvek ve výši 50 000,- Kč - jen v případě splnění kvalif. předpokladů vzdělání a Vyhl. 123/2022 Sb. - mzdové zařazení do 5. tarifního stupně s garancí meziročního nárůstu dle kolektivní smlouvy - firemní benefity - mimo jiné 13. plat, příspěvek na stravování, 6 týdnů dovolené Od nového roku po zapracování: - příspěvek na penzijní připojištění 550,- Kč měsíčně - program Zdraví - karta Benefity v hodnotě 10 000,- Kč na rok (čerpání na dovolenou, sportoviště, léky, kulturu) - zázemí společnosti, která je součástí silné energetické skupiny s dlouhodobou perspektivou zaměstnání - smlouvu na dobu neurčitou - pracovní dobu v ranních 8 hod. směnách; 6:00 - 14:00 hod - možnost profesního a osobního rozvoje PRVNÍ KONTAKT: zaslat životopis - Štefánek Vladimír, e-mail: v.stefanek@7group.cz
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Vršanská uhelná a.s.
Most
Kontaktní osoba Vladimír Štefánek

Místo výkonu práce na mapě

Most

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 959 uživatelů