Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Jindřich Valenta - Choceň

Pracovní pozice IT technik

Místo výkonu práce Vysokomýtská 1800
56501 Choceň
Okres: Ústí nad Orlicí
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 40 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023
Co říká Jindřich Valenta o pozici Jsme šikovná, česká firma, která vyrábí elektrospotřebiče a snaží se to dělat trochu jinak, chytře. Máme za sebou 31letou historii a v posledních letech také značný růst, na příští rok je cíl překročit miliardový obrat. Stáváme se tak větší firmou, jak svým obratem, tak počtem zaměstnanců, takže si nyní klademe za cíl zefektivňovat své pracovní procesy. Většina těchto aktivit se opírá a dobře fungující IT systémy. Proto hledáme posilu do týmu. Náplň práce: - Správa a údržba a nákup HW + SW (telefony, notebooky, správa uživatelských účtů apod.) - Příprava a nasazení HW + SW pro zaměstnance a pobočky - Příprava a zavádění pravidel spojených s užíváním HW a SW ve firmě - Účast na vývoji a zlepšování interního informačního systému a jeho následné implementaci - Podpora interních a B2B uživatelů - Práce XML, EDI Hledáme právě Tebe, pokud máš: - Vzdělání v oboru IT nebo relevantní praxi - Znalost administrace Windows 10 a 11 - Základní orientace ve fungování sítí - Logické a analytické myšlení - Komunikativnost, zodpovědnost, spolehlivost, organizační schopnosti Proč k nám? - zázemí české firmy Jindřich Valenta - Concept s 31letým působením v oboru - příležitost rozvíjet nové tvůrčí projekty - místo výkonu práce - Choceň - občasná práce z domu - vzdělávací akce, školení, příspěvek na stravování, teambuildingy - služební telefon a notebook - 25 dní dovolené po zkušební době - výběrová káva na pracovišti Zaměstnanecké výhody: zajímavé pracovní ohodnocení, silné zázemí společnosti, příspěvek na stravování, vzdělávací akce, školení Pokud Tě tato pracovní pozice oslovila, zvu Tě k nám na firmu na výbornou kávu, při které si popovídáme. U nás se můžeš těšit na lidského šéfa, který dává lidem důvěru a volnost nápadům a kreativitě a čeká tě team lidí, který má rád otevřenou a vstřícnou komunikaci. Je to pro tebe výzva? Neváhej a pošli nám svůj životopis.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Jindřich Valenta
Vysokomýtská 1800
56501 Choceň
Kontaktní osoba Michaela Matejsková

Místo výkonu práce na mapě

Vysokomýtská 1800, 56501 Choceň

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 502 uživatelů