Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

WIMEX s.r.o. - Náchod

Pracovní pozice SKLADNÍK / SKLADNICE NA DOHODU O PRACOVNÍ ČINNOSTI - celoroční brigáda

Jaké výhody nabízíme: Podnikové stravování
Jiné výhody (komplexní zaškolení, firemní akce, cenově výhodné občerstvení na pracovišti atd.)
Místo výkonu práce Broumovská 72
Babí
54701 Náchod
Okres: Náchod
Požadovaný stupeň vzdělání Základní + praktická škola
Mzda Od 148 Kč/hod.

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká WIMEX s.r.o. o pozici Pozice je vhodná jako celoroční přivýdělek k hlavnímu zaměstnání, pro aktivní důchodce/důchodkyně nebo plnoleté studenty/studentky SŠ a VŠ na dohodu o pracovní činnosti ve vybraných dnech v týdnu dle vzájemné domluvy. Pracovní náplň: výdej a příjem zboží podle výdejek / příjemek; obsluha prostředků elektronické skladové evidence (prstový skener, tablet); nakládky a vykládky zboží na dopravní prostředky doplňování zboží, související drobné úklidové práce. Požadavky: fyzická zdatnost; chuť do práce a spolehlivost; ochota pracovat i na odpolední směny (10.00 - 18.30 hod.), ale určitě najdeme vzájemně vyhovující rozpis směn; dovršení věku 18 let. Zaměstnavatel nabízí: dlouhodobý a pravidelný přivýdělek; hodinovou mzdu 147,50 Kč + cílové prémie; spolupráci na Dohodu o pracovní činnosti po celý rok ve vybraných dnech v týdnu; pro studenty pracovní smlouvu na období hlavních prázdnin; komplexní zaškolení, firemní akce, přátelský kolektiv; dlouhodobou spolupráci; zaměstnanecké benefity - dotace od zaměstnavatele na podnikové stravování ve výši 55 %, nevyčerpaný nárok na dotaci převedeme na e-stravenku, kvalitní dotovaná káva, cenově výhodné občerstvení na pracovišti, parkování pro zaměstnance v areálu firmy a řadu dalších benefitů. V případě zájmu o tuto pozici zašlete životopis na e-mail: zamestnani@wimex.eu
Typ pracovního poměru Dohoda o pracovní činnosti
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt WIMEX s.r.o.
Broumovská 72
Babí
54701 Náchod
Kontaktní osoba Marek Hanzl

Místo výkonu práce na mapě

Broumovská 72, 54701 Náchod - Babí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1376 uživatelů