Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

ANBREMETALL a.s. - Rybníky

Pracovní pozice Pomocné práce v údržbě - zednické práce

Jaké výhody nabízíme: Podnikové stravování
Dovolená navíc (25 dní)
Zvláštní prémie (13. plat. pololetní prémie,stravenkový paušál)
Místo výkonu práce 75
26301 Rybníky
Okres: Příbram
Co od Vás ANBREMETALL a.s. požaduje Dovednosti: Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Jiné (praxe v oboru, manuální zručnost)
Požadovaný stupeň vzdělání Základní + praktická škola
Požadovaná praxe:
Dělníci v oblasti výstavby a údržby budov
Mzda Od 25 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 06. 10. 2022
Co říká ANBREMETALL a.s. o pozici Pozice: Pomocné práce v údržbě - zednické práce Pomocné práce dle zadání, provádění oprav, údržba zeleně. Do našeho technického oddělení hledáme všestranného kolegu. Co Vás u nás čeká: " Veškeré zednické práce dle konkrétního zadání " Provádění oprav, údržby a výstavby " Příprava pracoviště pro externí dodavatele " Úklid svěřeného úseku " Odpovědnost za dodržování zásad BOZP a PO " Odpovědnost za svěřené nářadí a bezchybné provedení zadaných prací " Budete součástí technického oddělení a podřízen Mistrovi dílen Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít: " Vyučení (velká výhoda, nikoliv podmínka je vyučení v oboru Zedník) " Alespoň minimální praxe v oboru, ideálně 1-2 roky " Řidičský průkaz sk. B " Manuální zručnost " Důslednost " Všestrannost Co Vám můžeme nabídnout: " Hlavní pracovní poměr " 13. mzdu, která je vyplácena v předvánočním čase " Pevnou pracovní dobu 6:30 - 15:00 (7:00 - 15:30) od pondělí do pátku (volné víkendy) " Zaučení a pomoc při adaptaci v novém zaměstnání je pro nás samozřejmostí " Příspěvek na stravování, které je zajištěno v areálu společnosti " V případě zájmu další vzdělávání ve Vašem oboru " 5 týdnů dovolené " Malé občerstvení na pracovišti (káva, čaj, voda) " Zázemí stabilní české společnosti, která působí na trhu více než 25 let " Různorodost a práci ve stálém kolektivu Nástup možný ihned. Mzda: 25 000,- Kč Kontakt: Belande Lenka, tel.: 724 235 377, e-mail: l.belande@anbremetall.cz První kontakt: V případě zájmu o uvedenou pozici mě kontaktujte zasláním životopisu. Zasláním Vašeho životopisu do společnosti Anbremetall a.s. dáváte souhlas ke zpracování Vašich osobních dat a jejich uchování v personální databázi společnosti Anbremetall a.s. za účelem získání zaměstnání pro Vaši osobu. Tento souhlas platí až do jeho odvolání. Současně tím potvrzujete, že osobní údaje uvedené v zaslaném životopise jsou pravdivé a přesné. Místo výkonu práce: ANBREMETALL a.s., Rybníky č.p. 75, Dobříš
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt ANBREMETALL a.s.
75
26301 Rybníky
Kontaktní osoba Ing. Jakub Marvan

Místo výkonu práce na mapě

Rybníky 75, 26301 Rybníky

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1712 uživatelů