Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Petr Vokrouhlík - Sedlčany

Pracovní pozice Automechanici

Místo výkonu práce Zahradní 1304
26401 Sedlčany
Okres: Příbram
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Požadovaná praxe:
Mechanici a opraváři osobních automobilů
Mzda Od 19 700 do 25 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Petr Vokrouhlík o pozici Pozice: automechanici Požadavky Výuční list nebo obor s maturitou, časová flexibilita, spolehlivost, chuť učit se novým věcem, možnost zvyšování kvalifikací, praxe v oboru výhodou. Vítán řidičský průkaz sk. B (není podmínkou). Náplň práce Automechanické práce v automobilovém závodním týmu na závodních a soutěžních vozech, opravy osobních automobilů s mechanickými závady + dovezených ze zahraničí, aj. Případně náročnější práce po vzájemné dohodě se zaměstnavatelem, například: renovace starých autolaků karosérií, drobné autolakýrnické a autokarosářské práce, svářecí práce se svářečkou CO2, opravy lehce havarovaných osob. automobilů, autodiagnostika - vyhledávání závad, nastavení alarmu, centrálního zamykání dveří, denního svícení, senzorů a jiné práce, dle pracovních schopností, zájmu o tuto práci a po zaškolení. Zaměstnanecké výhody: Bonusy/ prémie, školení, vzdělávací kurzy, firemní akce, zajištěné ubytování. Možnost účasti v závodním týmu při automobilových závodech, zejména ve sprintu na 200 a 400 m, např. (Tuning Extréme Show na letišti u Dl. Lhoty, Příbram), v rallycrossu (Sedlčanská kotlina), automobilových soutěžích - rally (Rally Příbram), automobilových výstav (Autoshow Praha) a případně jiných sportovních akcích, v pracovní pozici automechanik/ automechanička. Při velkém zájmu o závodní činnost, dosažení dobrých výsledků a časů při trénincích na uzavřené trati, například při testování závodních a soutěžních vozů: (zaměření - automobilový jezdec/ spolujezdec, jezdkyně/ spolujezdkyně). Nástup možný ihned. Mzda: 19 700,- až 25 000,-Kč Kontakt: Vokrouhlík Petr, tel.: 724 100 105, e-mail: czech.motorsport.team@centrum.cz První kontakt: osobně po telefonické domluvě, telefonicky po - pá 8:00 - 12:00, 13:00 - 18:00, so 8:00 - 12:00 hod. Místo výkonu práce: Petr Vokrouhlík - provozovna Zahradní, Zahradní č.p. 1304, Sedlčany
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Petr Vokrouhlík
Zahradní 1304
26401 Sedlčany
Kontaktní osoba Petr Vokrouhlík

Místo výkonu práce na mapě

Zahradní 1304, 26401 Sedlčany

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1998 uživatelů