Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Město Kutná Hora - Kutná Hora

Pracovní pozice Asistenti prevence kriminality

Místo výkonu práce Havlíčkovo náměstí 87 / 12
Kutná Hora-Vnitřní Město
28401 Kutná Hora
Okres: Kutná Hora
Požadovaný stupeň vzdělání Základní + praktická škola
Mzda Od 25 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023 do 31. 01. 2026
Co říká Město Kutná Hora o pozici Projektová pozice MPSV ČR, komunikativní osoba, bezúhonnost. Zaměstnanecké výhody: výkonostní odměny, stravenky. Lhůta pro podání přihlášek : do 31. 1. 2023. Místo a způsob podání přihlášek: - osobně na Městskou policii Kutná Hora, k rukám Bc. Borise Doubravy - písemně na adresu: Městská policie Kutná Hora, Havlíčkovo nám. 87/12, Vnitřní Město, 284 01 Kutná Hora . Přihlášky adresujte k rukám Bc. Borise Doubravy, mentora asistentů prevence kriminality a uzavřenou obálku označte nápisem: "Výběrové řízení na asistenta prevence kriminality - NEOTVÍRAT". V levém horním rohu obálky uveďte jméno a adresu odesilatele i v případě, že přihlášku podáváte přímo osobně! Přihláška musí obsahovat: 1) jméno a příjmení, 2) datum a místo narození, 3) státní příslušnost, 4) místo trvalého pobytu, 5) číslo občanského průkazu, 6) datum a podpis. K přihlášce se připojí tyto písemnosti a doklady: 1) profesní životopis obsahující údaje o dosavadních zaměstnáních (časový sled a druh vykonávané práce), 2) výpis z evidence Rejstříku trestů - ne starší 3 měsíců (originál nebo ověřenou kopii), 3) kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání. Pro urychlení komunikace doporučujeme uchazečům uvést v přihlášce telefonický kontakt. Po uplynutí lhůty pro podání přihlášek, tj. 02. 02. 2023 výběrová komise posoudí, zda uchazeči splňují stanovené podmínky a pozve vybrané uchazeče k osobnímu pohovoru. V případě, že nebude přihlášený uchazeč splňovat předepsané požadavky, výběrová komise tohoto uchazeče z výběrového řízení vyřadí. Osobní pohovor s vybranými uchazeči proběhne dne 09. 02. 2023. Všichni uchazeči budou písemně informováni o výsledku výběrového řízení. Bližší nformace k výběrovému řízení poskytne mentor projektu: Bc. Boris Doubrava, e- mail: doubrava@mu.kutnahora.cz, tel.: 327 710 132, v době 8 - 14hod.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Dvousměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Město Kutná Hora
Havlíčkovo náměstí 87 / 12
Kutná Hora-Vnitřní Město
28401 Kutná Hora
Kontaktní osoba Mgr. Lenka Hotovcová

Místo výkonu práce na mapě

Havlíčkovo náměstí 87/12, 28401 Kutná Hora - Kutná Hora-Vnitřní Město

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1226 uživatelů