Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Okresní soud v Opavě - Opava

Pracovní pozice MZDOVÝ ÚČETNÍ/MZDOVÁ ÚČETNÍ

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc (5 týdnů dovolené)
Jiné výhody (5 dnů indispoziční volno, příspěvek na stravování, vzdělávací aktivity)
Místo výkonu práce Olomoucká 297 / 27
Předměstí
74601 Opava
Okres: Opava
Co od Vás Okresní soud v Opavě požaduje Dovednosti: Práce s PC (MS Office)
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Požadovaná praxe:
Mzdoví účetní
Mzda Od 20 130 do 29 520 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023 do 29. 02. 2024
Co říká Okresní soud v Opavě o pozici *KO: Mgr. Monika Sieberová, tel.: 720 061 031 Přihlášku zašlete elektronicky se všemi požadovanými doklady na emailovou adresu: sprava@osoud.opa.justice.cz nebo doručte poštou či osobně Okresnímu soudu v Opavě, Olomoucká 27, 746 77 Opava k rukám Mgr. Moniky Sieberové do 10. 2. 2023, obálku označte "Výběrové řízení - NEOTVÍRAT" Přílohou přihlášky bude: - motivační dopis - strukturovaný profesní životopis - neověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání - výpis z rejstříku trestů ne starší 2 měsíce - přihláška k výběrovému řízení, která je k dispozici na www.justice.cz Uchazeči o pozici mzdová účetní/mzdový účetní, kteří splní požadavky a ve stanovené lhůtě předloží všechny podklady, budou vyzváni k účasti na výběrovém řízení. Součástí výběrového řízení, které slouží k výběru nejvhodnějšího kandidáta, bude pohovor před komisí určenou předsedou okresního soudu. O přesném čase pohovoru budou zájemci o shora uvedenou pozici, jež doložili kompletní a úplné doklady, vyrozuměni telefonicky nebo e-mailem. Osobní údaje, poskytnuté uchazečem v rámci přihlášky, budou zpracovány po dobu výběrového řízení. Více naleznete na úřední desce Okresního soudu v Opavě a na www.justice.cz. Požadavky: - ukončené středoškolské vzdělání s maturitní zkouškou na střední škole v České republice - praxe v oboru na pozici samostatná mzdová účetní min. 3 roky - státní občanství ČR - trestní a morální bezúhonnost, samostatnost, pečlivost, spolehlivost, komunikativní schopnosti, vysoké pracovní nasazení, flexibilita - znalost aktuálních právních předpisů ve mzdové oblasti - velmi dobrá uživatelská znalost práce na PC (MS Office) Nabízíme: - pracovní poměr bude sjednán na dobu určitou - 1 rok s možností prodloužení. - 5 týdnů dovolené - 5 dnů indispozičního volna - příspěvek na stravování - vzdělávací aktivity na Justiční akademii v Kroměříži v rámci pracovní doby Platové zařazení: - 8. platová třída + stupeň dle započitatelné praxe, stanoveno v souladu s nařízením vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, v platném znění, (příloha č. 1) Pracovní náplň: - komplexní zpracování mzdové agendy okresního soudu - zpracování měsíční mzdové uzávěrky - zpracování dokladů dávek nemocenského pojištění a řádné dovolené na zotavenou - zpracování agendy pojistného na sociálním zabezpečení - zpracování statistických výkazů - provádění kontroly správnosti vyúčtování náhrad ušlé mzdy přísedících a svědků, zajištění jejich proplácení včetně daňové agendy - zachovává mlčenlivost o všech skutečnostech, o kterých se dozvěděl při výkonu své práce
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Okresní soud v Opavě
Olomoucká 297 / 27
Předměstí
74601 Opava
Kontaktní osoba Mgr. Monika Sieberová

Místo výkonu práce na mapě

Olomoucká 297/27, 74601 Opava - Předměstí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2085 uživatelů