Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Centrum sociálních a zdravotních služeb Poděbrady o.p.s. - Lysá nad Labem

Pracovní pozice PRACOVNÍK V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH

Místo výkonu práce Masarykova 1102 / 11
28922 Lysá nad Labem
Okres: Nymburk
Požadovaný stupeň vzdělání Základní + praktická škola
Mzda Od 24 830 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 2
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Centrum sociálních a zdravotních služeb Poděbrady o.p.s. o pozici Společnost poskytuje sociální služby zdravotně postiženým občanům a seniorům, kteří nejsou schopni si sami obstarat nutné práce v domácnosti a další životní potřeby. Poskytujeme pečovatelskou službu, denní stacionář, odlehčovací službu a osobní asistenci. Služby jsou poskytovány v domácnosti klienta, ale také i v našich zařízeních. Působíme na celém okrese Nymburk. Požadujeme: trestní bezúhonnost, řidičský průkaz sk. B, komunikační dovednosti s cílovou skupinou seniorů, odolnost a samostatnost při krizových situacích, odbornou způsobilost dle § 116, zákona č. 108/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů: kurz Pracovníka v sociálních službách, SZŠ nebo střední odborné v oboru sociálním (výhodou). Pracovník v sociálních službách a jeho pracovní činnosti: pomoc při zvládání běžných úkonů v péči o klienta, pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, poskytnutí stravy nebo pomoc při zajištění stravy, pomoc při zajištění chodu domácnosti, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím/doprovod klienta např.: městský úřad, k lékaři. Další činnosti: vedení dokumentace, účast na školeních 24 hod./1 rok, řízení služebního motorového vozidla. Pracovní prostředí: převážnou část dne tráví pracovník u klientů v domácím prostředí. Zázemí pracovníků je na středisku. Pracovní doba od 7:00 - 15:30 hod., některé služby jsou poskytovány i večer a o víkendech. Garantujeme: řádné zaškolení a zaučení: společnost má vypracovaný plán zaškolení pro nového zaměstnance, poskytuje stravenky, pracovní oděv, 5 týdnů dovolené, profesní rozvoj. Příjemný kolektiv spolupracovníků, kteří novým kolegům rádi pomohou. Kontaktovat nás můžete e-mailem nebo telefonicky.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Centrum sociálních a zdravotních služeb Poděbrady o.p.s.
Masarykova 1102 / 11
28922 Lysá nad Labem
Kontaktní osoba Tomáš Hybler

Místo výkonu práce na mapě

Masarykova 1102/11, 28922 Lysá nad Labem

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1706 uživatelů