Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Správa přírodních léčivých zdrojů a kolonád, příspěvková organizace - Karlovy Vary

Pracovní pozice Instalatér

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc (5 týdnů)
Místo výkonu práce Lázeňská 18 / 2
36001 Karlovy Vary
Okres: Karlovy Vary
Co od Vás Správa přírodních léčivých zdrojů a kolonád, příspěvková organizace požaduje Dovednosti: Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 25 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023
Co říká Správa přírodních léčivých zdrojů a kolonád, příspěvková organizace o pozici Kontakt: Molnárová Eva, tel.: 353362105, e-mail: uctarna@splzak.com Výkon práce: Kolonádní objekty, altány a pozemní distribuční objekty termominerální vody v lázeňském území Požadavky na uchazeče: o vyučen v oboru instalatér o spolehlivost, samostatnost, flexibilitu, schopnost a ochotu učit se stále nové věci o řidičský průkaz skupiny B, (BE výhodou) o zručnost, fyzikou zdatnost a stresovou odolnost o velmi dobrou schopnost odolávat zvýšeným teplotám a vysoké vlhkosti prostředí o schopnost pracovat ve stísněných prostorách a v prostředí s omezeným množstvím kyslíku o znalost práce s AC, svářecí metoda TIG výhodou o znalost práce na PC výhodou Náplň práce: o čištění potrubí, armatur, čerpadel, nádrží od minerálních úsad o úklid a čištění v krenotechnických, technologických kanálech, kolektorech a šachtách o opravy zámků, zavíračů, pantů, vodovodních baterií, splachovačů WC, apod. o práce ve výškách na střechách, lešeních, plošinách, žebřících o sezónní práce v exteriérech kolonád, úklid sněhu, sekání trávy, čištění dešťových okapů a svodů o přenášení a transport břemen (např. hradící prvky, lešení, vynášení minerálních úsad z podzemních prostor do nádob a kontejnerů) o opravy a výroba atypických prvků z barevných kovů a nerez ocelí 5 týdnů dovolené, stravenky
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Správa přírodních léčivých zdrojů a kolonád, příspěvková organizace
Lázeňská 18 / 2
36001 Karlovy Vary
Kontaktní osoba Eva Molnárová

Místo výkonu práce na mapě

Lázeňská 18/2, 36001 Karlovy Vary

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 996 uživatelů