Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Dřevocentrum CZ, a.s. - Chrudim

Pracovní pozice Obsluha CNC obráběcích strojů

Místo výkonu práce 109
Medlešice
53831 Chrudim
Okres: Chrudim
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Mzda Od 30 000 do 50 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023
Co říká Dřevocentrum CZ, a.s. o pozici Místo výkonu práce: Medlešice Společnost DŘEVOCENTRUM CZ, a.s., hledá vhodného uchazeče na pozici Obsluha CNC dřevoobráběcích strojů NÁPLŇ PRÁCE: příprava podkladů pro projektové opracování dřevěných hranolů, práce na CNC obráběcím stroji nejnovější generace Hundegger K2, spolupráce s prodejními pobočkami v ČR při naceňování zakázek, přímá komunikace se zákazníky po celé ČR, vedení kolektivu 2-4 pracovníků ve výrobě v Medlešicích POŽADUJEME: středoškolské vzdělání v oboru tesař, dřevař nebo stavební, znalost práce na PC - CAD 3, MS Office (SEMA, Dietrich výhodou), příjemné vystupování a komunikativnost, orientaci v problematice CNC, konstrukcí a dřevostaveb, zkušenosti s řízením menších pracovních kolektivů, řidičský průkaz sl. B a ochotu cestovat NABÍZÍME: platové ohodnocení závislé na výkonu střediska a kvalitě obsluhy, zázemí silné stabilní české společnosti, zaměstnanecké výhody, 5 týdnů dovolené, příspěvek na stravování, příspěvek na penzijní pojištění ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY: 5 týdnů dovolené, příspěvek na stravování, příspěvek na penzijní pojištění V případě zájmu zasílejte svůj životopis na adresu konvalina@drevocentrum-as.cz.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Dřevocentrum CZ, a.s.
109
Medlešice
53831 Chrudim
Kontaktní osoba Lenka Šťovíčková

Místo výkonu práce na mapě

Medlešice 109, 53831 Chrudim - Medlešice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 499 uživatelů