Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Phrase a.s. - Praha

Pracovní pozice Specialista/tka v oblasti testování softwaru / Quality Assurance Engineer

Místo výkonu práce Spálená 108 / 51
Nové Město
11000 Praha
Okres: Hlavní město Praha
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Bakalářské
Mzda Od 70 000 do 80 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Phrase a.s. o pozici Požadavky " Zkušenosti s manuálním průzkumným testováním " Zkušenosti s automatizací a znalost jednoho programovacího jazyka např. Java, Javascript, Ruby, Elixir je výhodou " Výhodou je znalost SQL nebo API testování v Postman " Výborná znalost angličtiny " Bakalářský titul Náplň práce " Zajištění kvality a testování cloudové a desktopové aplikace Phrase " Nezávislá práce v malém týmu napříč odděleními, který se skládá z 1 produktového manažera, 5-8 vývojářů a 1-2 testerů QA " Aktivní účast na našich agilních ceremoniích " Spouštění manuálního průzkumného testování a implementace automatických (preferovaných) testů jako součást týmových sprintů " Průběžné rozšiřování našeho stávajícího rámce založeného na cypress.io a API Java, abychom měli spolehlivé a rychlé cykly uvolňování " Úzce spolupracujte s dalšími inženýry kontroly kvality v týmu na identifikaci a implementaci (automatizačních) testovacích nástrojů na podporu naší testovací strategie (obousměrné smluvní testování, backendové testování atd.) Requirements " Experience in manual exploratory testing " Experience in automation and knowledge of one programming language e.g. Java, Javascript, Ruby, Elixir is a plus " Knowledge of SQL or API testing in Postman is a plus " Excellent English skills " Bachelor´s degree What you'll be responsible for " Quality Assurance and testing of Phrase cloud-based and desktop application " Working independently in a small cross-department team consisting of 1 product manager, 5-8 developers, and 1-2 QA testers " Taking an active part in our agile ceremonies " Running manual exploratory testing and implementing automated (preferred) tests as part of the team sprints " Continuously extending our existing cypress.io and API Java based framework to have confident and quick release cycles " Work closely with other QA engineers in team identifying and implementing (automation) testing tools to support our test strategy (bi-directional contract testing, backend testing etc) Zaměstnanecké výhody o dovolená 25 dní, ´sick days´ - až 3 dny za rok, narozeninové volno o team-buildingové akce o jazykové lekce vašeho výběru o občerstvení, káva/čaj na pracovišti Benefits o 25 vacation days, up to 3 sick days per year, birthday day off o team building events o online language classes of your choice o refreshments, coffee and tea provided
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Phrase a.s.
Spálená 108 / 51
Nové Město
11000 Praha
Kontaktní osoba Silvie Černochová

Místo výkonu práce na mapě

Spálená 108/51, 11000 Praha - Nové Město

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1616 uživatelů