Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Tietoevry Czechia s.r.o. - Brno

Pracovní pozice Specialisté v oblasti testování softwaru a příbuzní pracovníci

Místo výkonu práce Londýnské náměstí 886 / 4
Štýřice
63900 Brno
Okres: Brno-město
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 70 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 2
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023
Co říká Tietoevry Czechia s.r.o. o pozici O nás: Rychle rosteme a nyní hledáme do týmu v severských a pobaltských zemích a v Indii cílevědomé konzultanty se zkušenostmi v SAP SuccessFactors. Popis práce: V našem týmu se budete podílet na celém životním cyklu implementace, shromažďovat obchodní požadavky, navrhovat, vyvíjet, testovat, nasazovat, školit a zpracovávat dokumentaci. Můžete mít také důležitou roli v předprodeji, vytváření řešení v nabídkách pro naše zákazníky a příležitost proaktivně přicházet s novými nápady, jak rozšířit naše podnikání a lépe sloužit našim zákazníkům. Uvitáme zkušenosti s: Alespoň 3 roky zkušeností se systémem SuccessFactors. - implementací řešení a služeb SuccessFactors - Zkušenosti s konfigurací různých prvků Employee Central, např. datových modelů, obchodních pravidel, rámce metadat, nastavení správy pozic, integračního centra, oprávnění na základě rolí. - Certifikace SuccessFactors v oblasti Employee Central a/nebo další certifikace/y budou výhodou. - Zkušenosti s konfigurací volna, rozvrhu pracovní doby a benefitů jsou další výhodou, nikoli však podmínkou. - Zkušenosti s implementací řešení a služeb SuccessFactors. Zaměstnanecké výhody: -smlouva na dobu neurčitou - možnost hybrid work/ full remote - 25 dní volna+ 2 sick days - podpora vzdělávání - IT kurzy, certifikace, jazykové kurzy a osobní rozvoj - stravenkový paušál 77 Kč ke mzdě - odměna za doporučení zaměstnance až 80 000 Kč - Cafeteria Benefit plus program - 10 400 Kč ročně na sport, kulturu, zdraví, cestování nebo vzdělávání, příspěvěk na penzijní a životní pojištění - nadstandardní finanční podpora při dlouhodobé nemoci - volný vstup do Individual Fitness v?budově TietoEVRY (Ostrava), příspěvek na Multisport kartu (ostatní lokality) - příplatky za přesčasy a pohotovost nad rámec legislativy - přátelská, otevřená severská firemní kultura s důrazem na well-being Souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou kartou.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Tietoevry Czechia s.r.o.
Londýnské náměstí 886 / 4
Štýřice
63900 Brno
Kontaktní osoba Grigoryeva V.

Místo výkonu práce na mapě

Londýnské náměstí 886/4, 63900 Brno - Štýřice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 668 uživatelů