Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

PRADAST, spol. s r.o. - Lišov

Pracovní pozice HLAVNÍ STAVBYVEDOUCÍ

Místo výkonu práce Sosní 949 / 27
37372 Lišov
Okres: České Budějovice
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 40 000 do 45 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 20. 12. 2022
Co říká PRADAST, spol. s r.o. o pozici Požadujeme: VŠ vítána / SŠ stavební, vzdělání v oboru pozemní stavitelství, autorizace podmínkou (autorizovaný technik nebo autorizovaný inženýr), praxi v oboru alespoň 3 roky, řidičský průkaz sk. B, časovou flexibilitu, dobrý zdravotní stav, manažerské schopnosti, komunikativnost. Náplň práce: samostatné, pečlivé, odborné zodpovědné a hospodárné řízení stavby; zastupování společnosti vůči objednateli, projektantovi, veřejnoprávním orgánům a subdodavatelům; řízení a koordinace pracovníků i kapacity subdodavatelů; soulad s uzavřenými smlouvami o dílo; kontrola průběhu zakázek (termíny, kvalita, technologické postupy, rozpočet, soulad, s PD atd.); řízení více realizací. Vhodné pro uchazeče hlavně z Jihočeského kraje (stavby České Budějovice a Tábor), Středočeského kraje a Prahy. Nástupní plat 40 000 Kč - 45 000 Kč, po zapracování 50 000 Kč. Nástup: ihned. Kontakt: Renata Steinbauerová, +420 702 283 480, renata@pradast.cz. Adresa: PRADAST, spol. s r.o., Sosní 949/27, 373 73 Štěpánovice u Českých Budějovic.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt PRADAST, spol. s r.o.
Sosní 949 / 27
37372 Lišov
Kontaktní osoba Renata Steinbauerová

Místo výkonu práce na mapě

Sosní 949/27, 37372 Lišov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2083 uživatelů