Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Střední škola technická, Most, příspěvková organizace - Most

Pracovní pozice VEDOUCÍ ODDĚLENÍ SPRÁVY MAJETKU

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Zvláštní prémie
Jiné výhody
Místo výkonu práce Dělnická 21
Velebudice
43401 Most
Okres: Most
Co od Vás Střední škola technická, Most, příspěvková organizace požaduje Dovednosti: Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Mzda Od 25 280 do 37 170 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Střední škola technická, Most, příspěvková organizace o pozici VEDOUCÍ ODDĚLENÍ SPRÁVY MAJETKU - příprava, zadávání a kontrola veřejných zakázek - komplexní zajištění majetkové správy školy - zajištění provozu objektů vč. jejich hospodárného využití po provozně-ekonomické stránce (zejm. hospodaření s energiemi) - realizace stavebních oprav a údržby majetku školy - rekonstrukce případně realizace staveb - součinnost při zpracování projektové dokumentace, dozor nad realizací, převzetí díla, kolaudační souhlas, řešení reklamací - dohled nad kvalitou prováděných stavebních prací a jejich přebírání - jednání se zhotoviteli, projektanty, orgány státní správy a samosprávy - agenda odpadového hospodářství - zajišťování revizí a kontrol - všeobecná znalost správy budov (VZT, MaR, klimatizace, EZS, EPS) - zodpovědnost za dodržování hygienických norem a předpisů - vedení seznamu technické dokumentace školy - zpracování dat do pasportizace nemovitého majetku - vedení agendy pojistných smluv vč. vyřizování pojistných a škodních událostí - komunikace a spolupráce s ostatními úseky napříč organizací - vedení lidí Požadujeme: - vzdělání s technickým nebo stavebním zaměřením výhodou - znalost zákona o veřejných zakázkách a stavebního zákona výhodou - manažerské schopnosti, schopnost týmové práce, schopnost samostatného řešení problémů, komunikační schopnosti (vč. dobré vyjadřovací schopnosti v písemném a mluveném projevu) - administrativní dovednosti, psychická odolnost, vysoké pracovní nasazení, odbornost, flexibilita, přesnost, spolehlivost, dobré vyjednávací a obchodní schopnosti, technické myšlení, vztah k pořádku při administrování případů - ochota se vzdělávat a učit se nové věci - velmi dobrá uživatelská znalost práce na PC - výpis z RT - řidičský průkaz sk. B Zaměstnanecké výhody: stabilita zaměstnání ve školství, podnikové stravování, pravidelné školení a vzdělávání, 5 týdnů dovolené, příspěvek na penzijní připojištění, dovolenou, kulturu a další benefity FKSP, platové ohodnocení dle platné legislativy, příplatek za vedení, osobní ohodnocení po zkušební lhůtě dle praxe/dovedností kandidáta, notebook, mobilní telefon HLÁSIT SE: Grznárová Olga, tel.: 736 633 051 volat v pracovní dny od 8.00 do 15:00hod., e-mail: grznarova.olga@sstmost.cz - zaslat životopis
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Střední škola technická, Most, příspěvková organizace
Dělnická 21
Velebudice
43401 Most
Kontaktní osoba Ing. Radka Arandjić

Místo výkonu práce na mapě

Dělnická 21, 43401 Most - Velebudice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1739 uživatelů