Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Domov Na cestě - Skuteč

Pracovní pozice Psychiatrická sestra v komunitní pobytové službě pro lidi s vážným duševním onemocněním

Místo výkonu práce Tyršova 389
53973 Skuteč
Okres: Chrudim
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 27 430 do 40 110 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023 do 31. 12. 2023
Co říká Domov Na cestě o pozici Místo výkonu práce: Skuteč Kvalifikační předpoklady: odborná způsobilost odpovídající zákonu č. 96/2004 Sb., osobnostní předpoklady pro práci s lidmi s vážným duševním onemocněním, zdravotní způsobilost, občanská bezúhonnost, aktivní řidič, dovednost práce s počítačem. Flexibilita a ochota učit se novým věcem, zájem o týmovou spolupráci. Náplň práce: Práce psychiatrické sestry ve 2 multidisciplinárních týmech s celkem 20 klienty pobytové sociální služby komunitního typu domov se zvláštním režimem. Vykonává funkci odborného zástupce pro odbornost psychiatrická ošetřovatelská péče ve vlastním sociálním prostředí. Odpovídá za evidenci a vykazování zdravotních výkonů. Poskytuje ošetřovatelskou péči v souladu s právními předpisy, které se vztahují k její odbornosti, zejména posuzuje psychický stav klienta, vyhodnocuje známky zhoršování onemocnění, podporuje klienta v dodržování léčebného režimu, edukuje a předává kompetence (medikace, stravování, fyzické zdraví), zpracovává krizový plán. Jako člen týmu podporuje klienty na jejich cestě k zotavení. Podmínkou zařazení do výběrového řízení je zaslání profesního životopisu a motivačního dopisu. Více informací k volnému místu na www.domovnaceste.cz ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY: 6 týdnů dovolené, příspěvek na stravování a další benefity z FKSP. Podpora profesního rozvoje. Práci pod supervizí. Smlouva na dobu určitou s perspektivou doby neurčité. První kontakt učiňte, prosím, na výše uvedeném telefonním čísle Po-Pá od 8 do 16 hod. nebo na e-mailové adrese. Podmínkou zařazení do výběrového řízení je zaslání profesního životopisu a motivačního dopisu. Více informací k volnému místu na www.domovnaceste.cz
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Domov Na cestě
Tyršova 389
53973 Skuteč
Kontaktní osoba Mgr. Pavla Hurtová

Místo výkonu práce na mapě

Tyršova 389, 53973 Skuteč

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1878 uživatelů