Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

ELYN CZ a.s. - České Budějovice

Pracovní pozice elektromontér FV systémů

Místo výkonu práce Lannova tř. 89 / 47
České Budějovice 6
37001 České Budějovice
Okres: České Budějovice
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Mzda Od 40 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 3
Doba trvání / zahájení práce Od 19. 12. 2022
Co říká ELYN CZ a.s. o pozici Jsme specialisté v oblasti financí, realit, investic a především energetického odvětví. Jsme dodavatelem elektřiny a plynu, nadále dodáváme FVE systémy, zdroje tepla a vody, chladící zařízení. Zabýváme se komplexním poradenstvím a projekty v rámci energetických řešení. Systémy vyřizujeme na klíč, tedy vč. projektů, dotací i konečných revizí. Klientům vyřizujeme i případné financování. Působení máme po celé ČR. POŽADUJEME - vyhláška 50, § min. 6, - preciznost, - spolehlivost, - komunikační dovednosti, - pozitivní přístup, - práce v oboru výhodou, - trestní bezúhonnost, - dochvilnost, - min. základní znalost oblasti energetiky je nutná, - pokročilá znalost balíčku MS Office. Náplní práce je montáž FV systémů na střechy, úprava rozvaděčů, kabelových tras atd. NABÍZÍME - fixní mzda + variabilní složka mzdy, - kariérní růst, - příspěvek na stravování ve výši 82 Kč/ den (stravenkový paušál), - 200 hodin (5 týdnů) dovolené, - 3x placený sick days, - zvýhodněný zaměstnanecký tarif vč. neomezených mobilních dat, - zvýhodněné ceny za odběr elektřiny a plynu aj. produktů skupiny ELYN, - přátelský kolektiv, - týmové akce a večírky. Kontakt: telefonicky (9:00 - 15:00 hod.) nebo e-mailem.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Dohoda o provedení práce
Dohoda o pracovní činnosti
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt ELYN CZ a.s.
Lannova tř. 89 / 47
České Budějovice 6
37001 České Budějovice
Kontaktní osoba Tomáš Zdychynec

Místo výkonu práce na mapě

Lannova tř. 89/47, 37001 České Budějovice - České Budějovice 6

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2142 uživatelů