Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Československá obchodní banka, a. s. - Cheb

Pracovní pozice Bankéři

Místo výkonu práce Březinova 18 / 13
35002 Cheb
Okres: Cheb
Co od Vás Československá obchodní banka, a. s. požaduje Dovednosti: Práce s PC (nutná uživatelská znalost práce na PC)
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Mzda Od 30 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 2
Doba trvání / zahájení práce Od 02. 01. 2023
Co říká Československá obchodní banka, a. s. o pozici Místo výkonu práce: Březinova 18/13, 350 02 Cheb. Pracovní poměr na dobu určitou (1 rok) - poté možné převedení na dobu neurčitou (pokud zaměstnanci splňují profil a očekávání). Na pobočku v Chebu hledáme nového/novou kolegu/kolegyni. Máme velmi propracovaný zaškolovací systém, a tudíž dáme rádi příležitost i těm, kteří v bance ještě nepracovali. Nicméně pokud už zkušenosti máte, věřte, že to dokážeme opravdu ocenit. Máme pro Vás připravené školení jak online, tak face to face. Zároveň budete mít svého mentora, který se o Vás bude starat a pomůže Vám v začátcích. Podpoří Vás i tým interních trénérů. Během adaptačního procesu, který trvá 3-6 měsíců, absolvujete potřebná školení a certifikační zkoušky, které Vám proplatíme a pomůžeme Vám se na ně připravit. Těšit Vás jistě budou velmi dobré vztahy s kolegy na pobočce a to, že se o naše zaměstnance opravdu staráme. Jsme moderní bankou a používáme moderní technologie jako je biometrické podepisování, live meetingy se specialisty apod., abychom klientům zajistili co největší komfort při vyřizování jejich požadavků. Pracovní doba: v rámci otevírací doby (Po+St 9:00-12:00 h a 13:00-17:00 h, Út+Čt+Pá 8:00-12:00 h a 13:00-16:00 h). Náplň práce: budete mít na starost pomáhat příchozím klientům a vyřizovat jejich požadavky, portfolio stávajících klientů je velké a služby/produkty se rychle vyvíjí, proto je potřeba tyto záležitosti s klienty probrat (čeká Vás telefonická i osobní komunikace s našimi klienty), v neposlední řadě na Vás čeká potřebná administrativa, spolupráce s kolegy/kolegyněmi a specialisty, účast na společných poradách, obchodní plán plníme jako tým na pobočce společně. Požadujeme: čistý trestní rejstřík, čistý insolvenční rejstřík, minimálně SŠ vzdělání, opravdová chuť a zájem o práci v bance, orientace v moderních technologiích (jsme ve spoustě věcech digitální), nutná uživatelská znalost práce na PC, praxe v oboru výhodou, znalost AJ výhodou. Kontakt pro zájemce: e-mailem.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Československá obchodní banka, a. s.
Březinova 18 / 13
35002 Cheb
Kontaktní osoba Adéla Kundrátová

Místo výkonu práce na mapě

Březinova 18/13, 35002 Cheb

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1717 uživatelů