Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Charita Valašské Meziříčí - Rožnov pod Radhoštěm

Pracovní pozice Zdravotní sestra

Místo výkonu práce Pivovarská 2190
75661 Rožnov pod Radhoštěm
Okres: Vsetín
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 26 200 do 28 100 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Charita Valašské Meziříčí o pozici Co Vás u nás čeká " stanete se zaměstnancem pro poskytování odborné zdravotní péče našim klientům v jejich domácnostech " budete komunikovat s klienty, rodinnými příslušníky i členy týmu " očekáváme samostatnost, spolehlivost, zodpovědnost, sociální cítění a laskavé chování ke klientům i spolupracovníkům " požadujeme zdravotnické vzdělání dle zákona 96/2004 Sb., tj. odbornou způsobilost k výkonu povolání všeobecné sestry bez odborného dohledu " neobejdete se bez čistého trestního rejstříku, dobrého zdravotního stavu a řidičského průkazu skupiny B (aktivní řidič). Zaměstnanecké výhody8): Co můžete očekávat od nás: " zajímavou a pestrou práci, která dává smysl " vyškolené spolupracovníky, kolegialitu a týmového ducha " poskytneme Vám maximální možnou flexibilitu v rozvržení pracovní doby " plný pracovní úvazek " zákl. mzda 26.200,-Kč - 28.100,- Kč + příplatky za práci v sobotu, neděli a svátek Obsah přihlášky: " Strukturovaný životopis, motivační dopis. " Bližší informace podá Zuzaňáková Michaela, DiS., tel. 603549680, email: michaela.zuzanakova@valmez.charita.cz. " Písemné nabídky zasílejte na email: romana.kladivova@valmez.charita.cz, případně na adresu: Romana Kladivová, Charita Valašské Meziříčí, Kpt. Zavadila 1345, 757 01 Valašské Meziříčí
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Charita Valašské Meziříčí
Pivovarská 2190
75661 Rožnov pod Radhoštěm
Kontaktní osoba Romana Kladivová

Místo výkonu práce na mapě

Pivovarská 2190, 75661 Rožnov pod Radhoštěm

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 7670 uživatelů