Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Město Písek - Písek

Pracovní pozice ADMINISTRATIVNÍ PRACOVNÍK/CE

Místo výkonu práce Velké náměstí 114 / 3
Vnitřní Město
39701 Písek
Okres: Písek
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 120 do 140 Kč/hod.

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 11. 01. 2023
Co říká Město Písek o pozici DPP, DPČ Tajemnice Městského úřadu Písek nabízí práci na dohodu o provedení práce či na dohodu o pracovní činnosti. Druh práce: administrativní práce stavebně technického charakteru na odboru výstavby a územního plánování Místo výkonu práce: Písek Doba výkonu práce: doba určitá, podle aktuální potřeby (zejména v období zvýšeného vytížení odboru, zástupy za nemoc, za dovolenou). Rozsah pracovní doby: dle dohody, s ohledem na časové možnosti uchazeče/uchazečky a aktuální potřebu odboru Předpokládaný nástup: ihned Odměna: 120 Kč – 140 Kč za hodinu (dle předchozí praxe a zkušeností využitelných pro danou pozici) Požadavky: - věk minimálně 18 let, bezúhonnost, způsobilost k právním úkonům; - minimálně středoškolské vzdělání s maturitou; - znalost práce na počítači. Vhodné pro absolventy středních a vyšších stavebních škol, pro studenty vysokých škol stavebního zaměření jako přivýdělek při studiu, pro osoby na mateřské, rodičovské dovolené, pro seniory, pro bývalé zaměstnance městského úřadu. Bližší informace o konkrétní náplni této pozice poskytne: Mgr. Kamil Polách, vedoucí odboru výstavby a územního plánování, tel.: 382 330 230, e-mail: kamil.polach@mupisek.cz, případně Ing. Jana Jezlová, personalistka, tel: 382 330 203, e-mail: jana.jezlova@mupisek.cz.
Typ pracovního poměru Dohoda o provedení práce
Dohoda o pracovní činnosti
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Město Písek
Velké náměstí 114 / 3
Vnitřní Město
39701 Písek
Kontaktní osoba Ing. Jana Jezlová

Místo výkonu práce na mapě

Velké náměstí 114/3, 39701 Písek - Vnitřní Město

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1646 uživatelů