Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

TECNOCAP s.r.o. - Střížovice

Pracovní pozice CAD Designer

Místo výkonu práce 67
Střížovice
Okres: Jindřichův Hradec
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 35 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 06. 01. 2023
Co říká TECNOCAP s.r.o. o pozici Požadujeme: - znalost práce ve 3D (Autodesk Inventor + AutoCAD) - komunikativní angličtina - spolehlivost, preciznost Náplň práce: - konstukce lisovacích, střižných a tvarovacích nástrojů - příprava výkresové dokumentace - spolupráce s dalšími výrobními úseky Nabízíme: - smlouva na dobu neurčitou - práce ve stabilní firmě s dlouholetou tradicí - základní nástupní mzda dle zkušeností s pravidelnou revizí - měsíční prémie uvedené vedoucím pracovníkem - závodní dotované stravování (cena pro zaměstnance 39,- Kč za jídlo), stravenka v hodnotě 56,- Kč - zvýhodněné firemní tarify pro zaměstnance i pro rodinné příslušníky - týden dovolené navíc (25 dní) - odměna za plnou docházku 500 Kč/měsíc formou karty FlexiPass - 13. plat (při splnění podmínek dle Kolektivní smlouvy) - příspěvek na penzijní připojištění od 400 - 900 Kč/měsíc (dle odpracovaných let) - výroční bonus 3.000 - 17.000 Kč (dle odpracovaných let)
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt TECNOCAP s.r.o.
67
Střížovice
Kontaktní osoba Lukáš Chládek

Místo výkonu práce na mapě

Střížovice 67, Střížovice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1333 uživatelů