Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Domov Libníč a Centrum sociálních služeb Empatie - Libníč

Pracovní pozice SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK/ICE

Jaké výhody nabízíme: Jiné výhody (zvýhodněné stravování)
Místo výkonu práce 17
37371 Libníč
Okres: České Budějovice
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 27 500 do 40 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 14. 12. 2022
Co říká Domov Libníč a Centrum sociálních služeb Empatie o pozici Co u nás budete dělat? Vykonávat činnosti sociálně právního a administrativně organizačního charakteru, a to v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách (například: jednání se zájemci o sociální službu, se správními orgány a jinými organizacemi, s opatrovníky klientů, provádění sociálního šetření, vedení sociální agendy a depozitní pokladny). Co požadujeme a oceníme? Vysokoškolské, příp. vyšší odborné vzdělání v oborech uvedených v § 110 odst. 4 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách; znalost zákona o sociálních službách, jeho prováděcího předpisu a dalších zákonů a předpisů týkající se sociální oblasti; orientaci v sociálně právní a sociálně zdravotní problematice zdravotně znevýhodněných osob; schopnost komunikovat s osobami se zdravotním postižením, osobami s chronickým duševním onemocněním, mentálním nebo kombinovaným postižením; znalost standardů kvality a individuálního plánování; schopnost podílet se na průběhu plánování, přehodnocování a naplňování sociální služby; flexibilitu, odpovědnost, komunikační schopnosti, empatii, asertivitu; schopnost samostatné i týmové práce; psychickou i fyzickou připravenost k výkonu práce s lidmi; administrativní dovednosti, schopnost sebevzdělávání; profesionální přístup k práci; znalost práce s počítačem (Word, Excel); zkušenosti se sociální prací výhodou; trestní bezúhonnost; výhodou praxe v oboru a znalost IS Cygnus; řidičský průkaz sk. B (aktivní řidič). Co nabízíme: možnost seberealizace a profesního růstu; přátelské a podporující pracovní prostředí. Zaměstnanecké výhody: cenově zvýhodněné stravování, příspěvek na penzijní připojištění. Předpokládány nástup: dle dohody. Plat? Platové ohodnocení dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb. 10. platová třída/platový stupeň dle praxe tedy plat 27 500 Kč až 35 000 Kč + možnost osobního ohodnocení, po zapracování tedy možný plat až cca 40 000 Kč. Strukturovaný životopis a motivační dopis zasílejte personalistovi na e-mail: personalista@domovlibnic.cz.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Domov Libníč a Centrum sociálních služeb Empatie
17
37371 Libníč
Kontaktní osoba Emilie Jašarová

Místo výkonu práce na mapě

Libníč 17, 37371 Libníč

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 7939 uživatelů