Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Město Lovosice - Lovosice

Pracovní pozice referent/referentka územního plánování

Místo výkonu práce Školní 407 / 2
41002 Lovosice
Okres: Litoměřice
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 21 260 do 31 240 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023 do 31. 12. 2025
Co říká Město Lovosice o pozici Pracovní náplň především: " sledování a vyhodnocení stavu správního území ORP Lovosice a potřeb jeho rozvoje " pořizování územně plánovací dokumentace a jejich změny na území ORP Lovosice podle zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním úřadu a prováděcích vyhlášek MMR " sledování průběhu prací projektanta na územně plánovací dokumentací " vydávání závazných stanovisek podle § 96b zák. č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon) Požadavky: " kvalifikační požadavky vzdělání a praxe dle § 24 odst. 3 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon) " úředník nesplňující kvalifikační požadavky může vykonávat územně plánovací činnost, pokud je zajištěno, že bude do doby splnění uvedených požadavků vykonávat tuto činnost pod odborným vedením úředníka splňujícího kvalifikační požadavky pro výkon územně plánovací činnosti, nejvýše však po dobu 3 let. " praxe na úseku územního plánování výhodou " praktické zkušenosti z oblasti správních a evidenčních činností ve veřejné správě se zaměřením na stavební právo výhodou " znalost zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), v platném znění, včetně jeho prováděcích vyhlášek, a dále zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, v platném znění, zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění výhodou " zvláštní odborná způsobilost na úseku územního plánování výhodou " organizační schopnosti, komunikační schopnosti, spolehlivost, flexibilita, zodpovědnost " znalost práce na PC (MS Office, internet, GIS), řidičský průkaz skupiny B Přihláška musí obsahovat: " jméno, příjmení, titul " datum a místo narození " státní příslušnost " místo trvalého pobytu " číslo OP nebo dokladu o povolení k trvalému pobytu (u cizích státních příslušníků) " datum a podpis (+ kontakt - číslo telefonu, email) a přílohy: " profesní životopis " motivační dopis " výpis z evidence Rejstříku trestů (starý nejvýše 3 měsíce) " ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání " profesní portfolio obsahující případně další doklady prokazující odbornou vzdělanost Zájemce pošle písemnou přihlášku s uvedenými přílohami na adresu Městský úřad Lovosice, Školní 407/2, 41002 Lovosice, nebo osobně na podatelnu Městského úřadu Lovosice, a to nejpozději do 31.01.2023 do 12 hodin. Na obálce vyznačí "Neotvírat - výběrové řízení - referent/referentka územního plánování". Bližší informace poskytne kontaktní osoba.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Město Lovosice
Školní 407 / 2
41002 Lovosice
Kontaktní osoba Ing. Darina Pálková

Místo výkonu práce na mapě

Školní 407/2, 41002 Lovosice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 694 uživatelů