Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Centrum sociálních služeb,příspěvková organizace - Brno

Pracovní pozice Pracovník v sociálních službách

Místo výkonu práce Horova 200 / 77
Žabovřesky
61600 Brno
Okres: Brno-město
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 24 420 do 36 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 2
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023 do 31. 08. 2023
Co říká Centrum sociálních služeb,příspěvková organizace o pozici Centrum sociálních služeb, příspěvková organizace, vyhlašuje výběrové řízení na pozici pracovníka v sociálních službách pro pečovatelskou službu Pečovatelská služba Brno-Žabovřesky - terénní služba. Očekáváme: ˘ Vzdělání - alespoň střední vzdělání s výučním listem, sociálního zaměření - výhodou ˘ Absolvování akreditovaného kvalifikačního kurzu pracovníka v sociálních službách -výhodou ˘ Schopnost respektovat individuální zvláštnosti uživatelů, cílové skupiny ˘ Schopnost a ochota pracovat v týmu ˘ Schopnost samostatného rozhodování a rychlého jednání v nenadálé situaci ˘ Základní dovednost práce na PC Nabízíme: ˘ Pestrou a zodpovědnou práci ˘ Jednosměnný provoz ˘ Tým zkušených a vstřícných kolegů ˘ Benefity v podobě Sick days, příspěvku na stravování, Fokus pass Platové podmínky se řídí zákonem č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů a nařízením vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě (platová třída 5). Případné bližší informace podá: Mgr. Kateřina Grácová, tel.: 777 356 907. V případě zájmu o uvedenou pozici zašlete životopis na e-mailovou adresu: gracova@cssbrno.cz, do předmětu napište, prosím, PSS. Informace o poskytovaných službách na www.css.brno.cz Výběrové řízení: Vybraní uchazeči budou pozváni k ústnímu pohovoru, který se bude konat ve stanoveném termínu na adrese Pečovatelská služba Brno-Žabovřesky, Horova 200/77, 616 00 Brno (o pořádání ústního pohovoru budou uchazeči, včetně přesného časového harmonogramu, informování telefonicky, případně emailem - pokud bude v životopise uveden). Uzávěrka pro přihlášení do výběrového řízení: 28.02.2023 Výběrové řízení (ústní pohovor) se bude konat dle domluvy s vedoucí organizační složky. Organizátor výběrového řízení si vyhrazuje právo termín ústního pohovoru měnit, o změně budou vybraní uchazeči informováni. Termín nástupu: Dle dohody. V PŘÍPADĚ ZÁJMU O ZAMĚSTNÁNÍ V NAŠÍ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACI JE NUTNÉ, ABY UCHAZEČ PROSTŘEDNICVÍM EMAILOVÉ ADRESY PROJEVIL SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM A UCHOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ, VČETNĚ POUČENÍ dle čl. 13 GDPR. Z EMAILOVÉ ADRESY MUSÍ BÝT ZŘEJMÉ, ŽE SE JEDNÁ O UCHAZEČE A STAČÍ PROHLÁŠENÍ, ŽE DANÝ DOKUMENT SI PŘEČETL, POROZUMĚL MU A SE ZPRACOVÁNÍM A UCHOVÁNÍM ÚDAJŮ SOUHLASÍ. SOUHLAS VČETNĚ POUČENÍ JE K DISPOZICI NA WEBOVÝCH STRÁNKÁCH ORGANIZACE V SEKCI VOLNÁ MÍSTA - NA ADRESE: http://www.css.brno.cz/volna-mista VYPLNĚNÝ SOUHLAS MŮŽE BÝT ZASLÁN ROVNĚŽ FORMOU SCANU PODEPSANÉHO SOUHLASU, ELEKTRONICKOU FORMOU NA ADRESU: zjadinova@cssbrno.cz Centrum sociálních služeb, příspěvková organizace si vyhrazuje právo výběrové zřízení zrušit, změnit jeho podmínky, případně nevybrat žádného uchazeče.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Centrum sociálních služeb,příspěvková organizace
Horova 200 / 77
Žabovřesky
61600 Brno
Kontaktní osoba Mgr. Lukáš Caha

Místo výkonu práce na mapě

Horova 200/77, 61600 Brno - Žabovřesky

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 860 uživatelů