Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Fibertec Steti s.r.o. - Štětí

Pracovní pozice Product Development Engineer

Místo výkonu práce Litoměřická 771
41108 Štětí
Okres: Litoměřice
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 36 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023 do 31. 12. 2023
Co říká Fibertec Steti s.r.o. o pozici Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti: o Technická a technologická podpora při vývoji produktů o Příprava laboratorních vzorku, jejich analýza a vyhodnoceni dat o Spolupráce při tvorbě a aktualizaci FMEA, PFMEA o Podpora při hledaní kořenových příčin v případě problémů, odchylek materiá-lů, reklamací o Odborná komunikace s relevantními odděleními v rámci podniku a se sesterskými závody (Rakousko, Slovensko, USA, Indie) o Řešení technických a technologických problémů při výrobě a nastaveni preventivních opatřeni o Vedení, resp. spolupráce na projektech optimalizace výrobního procesu (ná-klady, produktivita, kvalita) o Definování pravidelných analýz (pro suroviny, materiál ve výrobním procesu) za účelem sledovaní vlastností materiálů Požadavky na uchazeče o SŠ / VŠ technického zaměřeni o Anglický jazyk na úrovni B2 o Dobré analytické schopnosti s efektivním využitím vhodných nástrojů na analýzu dat o Ochota vzdělávat se o Řidičské oprávnění sk. B o Praxe na oddělení vývoje produktů výhodou Pro tuto pozici nabízíme mzdu minimálně 36 000,- Kč/měsíc (hrubého), doplněnou o firemní benefity a případné příplatky. S odpovídajícími zkušenostmi a kvalifikací uchazeče je možné dojednat navýšení. Pracovní poměr na dobu určitou 1 rok, po uplynutí doby určité možnost sjednání pracovního poměru na dobu neurčitou. Firemní benefity: - 25 dní dovolené - docházkový bonus - jednosměnný provoz - možnost vzdělávání (interně i externě) - stravenkový paušál v hodnotě 80,- Kč za každý odpracovaný den - zdarma kurz anglického jazyka v pracovní době - dovážka teplých obědů - zábavné firemní akce a večírky V případě zájmu o tuto pozici pošlete prosím na uvedený email Váš životopis. Do předmětu zprávy uveďte název pozice "Product Development Engineer."
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Fibertec Steti s.r.o.
Litoměřická 771
41108 Štětí
Kontaktní osoba Eva Červinková

Místo výkonu práce na mapě

Litoměřická 771, 41108 Štětí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1226 uživatelů