Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

CANPACK Czech s.r.o. - Stříbro

Pracovní pozice Nástrojář - Toolroom technician

Jaké výhody nabízíme: Jízdní výhody
Dovolená navíc
Zvláštní prémie
Jiné výhody
Místo výkonu práce Forstova 1596
34901 Stříbro
Okres: Tachov
Co od Vás CANPACK Czech s.r.o. požaduje Dovednosti: Práce s PC
Práce s PC - textový editor (Word)
Práce s PC - tabulkový procesor (Excel)
Požadovaný stupeň vzdělání Nižší střední odborné
Mzda Od 28 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 03. 01. 2023
Co říká CANPACK Czech s.r.o. o pozici Hlavní odpovědnosti: o Vydávání nástrojů používaných pro opravy na výrobní lince a vedení evidence o Udržování požadované úrovně zásob nástrojů a správa rotace nástrojů o Sledování kvantitativních a kvalitativních parametrů v závislosti na stavu nástrojů o Spolupráce s výrobním oddělením při optimalizaci spotřeby nástrojů a poskytování technické podpory o Hlášení technických problémů a problémů s nástroji Požadavky: " Zkušenost v podobné pozici " Min. základní znalost nástrojů a materiálů používaných k opravě výrobních strojů " Znalost technických výkresů " Praktické znalosti měřicích jednotek a nástrojů " Schopnost pracovat v týmu a dobré komunikační schopnosti " Znalost MS Office bude výhodou Co vám můžeme nabídnout: o Pracovní smlouvu na dobu neurčitou přímo se společností o Práci pouze na 2 směny - ranní a odpolední o Atraktivní základní mzdu ve výši 28 000 Kč brutto měsíčně. o Příplatek za pracovní prostředí 15% z minimální mzdy o Příspěvek za práci ve svátek 200% (ze zákona pouze 100%) o Měsíční bonus 10% ze zákl.mzdy o Vánoční a prázdninový bonus 100% základní mzdy - 50% se vyplácí v květnových a 50% v listopadových mzdách - tzn. peníze jsou fyzicky vyplácené do 15. června a 15. prosince o Příspěvek na dopravu - 3 Kč/km pro zaměstnance, kteří dojíždí více než 10 km od závodu (placená cesta tam i zpět nad 10km) o Sezónní benefity - vitaminové balíčky, ovocné balíčky, vánoční dárky apod. o Bonus za loajalitu - 8000Kč za každý odpracovaný rok u společnosti o Docházkový bonus - 1500Kč/měsíc o Zvýhodněné mobilní tarify o Makro karta na nákupy o 5 týdnů dovolené Zaměstnanecké výhody: 120 Kč stravenky, příspěvek na dopravu 3 Kč/km, příspěvek na penzijní připojištění 2,5 % ze zákl. mzdy, docházkový bonus 1500 Kč, 100 % základní mzdy navíc (50 % vypláceno před létem, 50 % před Vánoci), 5 týdnů dovolené, firemní akce
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Dvousměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
OZP s maximálně 2. stupněm invalidity
OZP s invaliditou 3. stupně (dříve TZP)
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt CANPACK Czech s.r.o.
Forstova 1596
34901 Stříbro
Kontaktní osoba Ing. Monika Hauznerová Dis

Místo výkonu práce na mapě

Forstova 1596, 34901 Stříbro

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 833 uživatelů