Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

CS-CONT s.r.o. - Zlaté Hory

Pracovní pozice Konstruktér - statik

Místo výkonu práce Nerudova 438
79376 Zlaté Hory
Okres: Jeseník
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 38 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 15. 12. 2022
Co říká CS-CONT s.r.o. o pozici AKTUALIZACE 14.12.2022 První kontakt písemný, telefonický - písemně zasláním strukturovaného životopisu na adresu: kminkovap@csv.cz - telefonicky na č. 735 753 382 (p. Petra Kmínková) PRACOVNÍ DOBA: - jednosměnný provoz MÍSTO VÝKONU PRÁCE: - Nerudova 438, Zlaté Hory ZAMĚSTNAVATEL POŽADUJE: - do nově připravovaného vývojového týmu hledáme zkušeného konstruktéra, statika, se zkušenostmi v oboru ocelových konstrukcí - VŠ vzdělání v oboru konstrukce a statika staveb - praxe v podobném oboru výhodou - dobré komunikační a písemné schopnosti - kreativitu a analytické myšlení - tvůrčí přístup - znalost výpočetních softwarů na bázi metody konečných prvků - znalost výpočetních softwarů SCIA Nemetschek - znalost německého jazyka výhodou, není podmínkou PRACOVNÍ NÁPLŇ: - spolupráce na vývoji nových konstrukčních detailů obytných kontejnerů - tvorba konstrukčních detailů v souladu s evropskými standardy - spolupráce s technologickým a konstruktérským oddělením při vývoji nových konstrukčních detailů - komunikace s hlavním vývojovým centrem v mateřské společnosti (Rakousko) ZAMĚSTNAVATEL NABÍZÍ: - stabilní a perspektivní zaměstnání - zázemí prosperující společnosti - příjemné pracovní prostředí - zaměstnanecké benefity - odpovídající mzdové podmínky - možnost zvyšování kvalifikace a profesního růstu - možnost závodního stravování
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt CS-CONT s.r.o.
Nerudova 438
79376 Zlaté Hory
Kontaktní osoba Šárka Jasanová

Místo výkonu práce na mapě

Nerudova 438, 79376 Zlaté Hory

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1068 uživatelů