Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

TRCZ s.r.o. - Lovosice

Pracovní pozice dělník/dělnice výroby dílů

Místo výkonu práce Průmyslová 1165
41002 Lovosice
Okres: Litoměřice
Požadovaný stupeň vzdělání Základní + praktická škola
Mzda Od 24 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 6
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023
Co říká TRCZ s.r.o. o pozici NÁPLŇ PRÁCE: o obsluha strojů, značení výrobků, manipulace s prázdnými a plnými obaly o vkládání materiálu, odebírání hotových výrobků o seřizování strojů a zařízení o kontrola kvality výrobků dle interní dokumentace a dle pokynů vedoucího o vedení výrobních a provozních záznamů o úklid pracoviště a strojů, odvoz odpadů o základní údržba nástrojů, strojů a zařízení o výměny nástrojů POŽADUJEME: o min. ZŠ vzdělání o manuální zručnost, pečlivost, pozornost o vysoké pracovní nasazení o zájem učit se novým věcem o rychlá orientace (obsluha několika strojů) o rychlost i přesnost při práci NABÍZÍME: o stabilní zázemí v mezinárodní společnosti napojené na prestižní skupinu Toyota Group, v první úrovni dodavatelů v automobilovém průmyslu o férová firemní kultura o zaměstnanecké benefity (dotované stravování, příspěvky na penzijní připojištění a životní pojištění, dovolená navíc, závodní lékařská péče, příspěvky na rehabilitaci) o pravidelnou mzdu Způsob prvního kontaktu: - e-mailem - telefonicky - doporučenky ÚP ČR budou potvrzovány vždy ve čtvrtek v průběhu výběrového řízení od 9.00 hod.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Třísměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt TRCZ s.r.o.
Průmyslová 1165
41002 Lovosice
Kontaktní osoba Jaroslava Matoušková

Místo výkonu práce na mapě

Průmyslová 1165, 41002 Lovosice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1665 uživatelů