Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Město Cheb - Cheb

Pracovní pozice Úředníci odboru finančního - pracovníci úseku ekonomiky odboru finančního - účetní

Jaké výhody nabízíme: Jízdní výhody (příspěvek na dopravu do zaměstnání při dojíždění nad 15 km)
Dovolená navíc (pět týdnů dovolené)
Místo výkonu práce náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1 / 14
35002 Cheb
Okres: Cheb
Co od Vás Město Cheb požaduje Dovednosti: Práce s PC (dobrá uživatelská znalost práce s PC)
Práce s PC - textový editor (Word)
Práce s PC - tabulkový procesor (Excel)
Práce s PC - internet a elektronická pošta (internet)
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 25 000 do 35 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 16. 02. 2023
Co říká Město Cheb o pozici Tajemník Městského úřadu Cheb vyhlašuje dle zákona č. 312/2002 Sb. výběrové řízení na obsazení pracovního místa úředník/úřednice odboru finančního (pracovní poměr na dobu neurčitou). Druh práce: pracovník/ice úseku ekonomiky odboru finančního - účetní Platová třída: 9 Místo výkonu práce: Městský úřad Cheb Termín nástupu: dle dohody Pracovní doba: Po+St 7:30-17:00 h (pružná pracovní doba), Út+Čt+Pá 8:00-14:00 h (pružná pracovní doba). Předpoklady pro vznik pracovního poměru: - státní občanství ČR nebo trvalý pobyt v ČR - dosažení věku 18 let - způsobilost k právním úkonům - bezúhonnost - znalost jednacího jazyka. Minimální požadavky úřadu: - vyšší odborné vzdělání nebo střední vzdělání s maturitní zkouškou - znalost zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších změn a doplňků včetně praktické znalosti podvojného účtování - rámcová znalost vyhlášky číslo 323/2002 Sb. o rozpočtové skladbě, ve znění pozdějších změn, - dobrá uživatelská znalost práce s PC (Word, Excel, internet) - dobré komunikační schopnosti, asertivita. Výhodou: - praxe v oblasti účetnictví obcí - praxe v územní samosprávě nebo ve státní správě. Výčet požadovaných dokladů: - vyplněná přihláška do výběrového řízení (tiskopis je k dispozici na internetových stránkách města Chebu www.cheb.cz nebo na podatelně MěÚ) - strukturovaný životopis s údaji o dosavadním průběhu zaměstnání uchazeče a o jeho odborných znalostech - výpis z Rejstříku trestů ne starší 3 měsíce - ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání. Nabízíme: - pět týdnů dovolené - pružná pracovní doba - zaměstnanecké benefity (příspěvek na stravenky, příspěvek na ošatné, příspěvek na dovolenou, příspěvek zaměstnavatele na penzijní připojištění po odpracování 1 roku, příspěvek na dopravu do zaměstnání při dojíždění nad 15 km, indispoziční volno v rozsahu 3 dnů) - po zapracování možnost přiznání osobního příplatku - odborné vedení v adaptačním procesu. Lhůta pro podání přihlášek: do 15.02.2023 včetně, přihlášky doručené po stanoveném termínu budou vyřazeny. Způsob podání přihlášky: osobně na podatelně MěÚ Cheb, nebo písemně na adresu: Městský úřad Cheb, odbor kanceláře starosty, Pavlína Skoupá, nám. Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, 350 20 Cheb. Bližší informace o pracovní pozici lze získat u vedoucí odboru Ing. Ladislavy Holcové, tel. 354 440 154, e-mail: holcova@cheb.cz, nebo u hlavní účetní Ing. Růžičkové, tel. 354 440 160, e-mail: ruzickova@cheb.cz. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu. Výběrové řízení proběhne dne 22. února 2023 v 8:30 hod. v budově Městského úřadu náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, Cheb, zasedací místnost č. 5, v přízemí vedle recepce.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Město Cheb
náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1 / 14
35002 Cheb
Kontaktní osoba Pavlína Skoupá

Místo výkonu práce na mapě

náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, 35002 Cheb

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1155 uživatelů